Autor |
Wiadomość |
Temat: Clark III Breslow 2,4 przerzuty do OUN |
marcelina007
Odpowiedzi: 551
Wyświetleń: 205837
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2022-12-04, 22:59 Temat: Clark III Breslow 2,4 przerzuty do OUN |
Potwierdzam , brałam pregabalinę na zaburzenia lękowe przez 1,5 roku , miałam cudowne 4 lata spokoju . Ale na efekt musiałam czekać ok miesiąca. |
marcelina007
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2022-10-27, 20:31 Temat: Clark III Breslow 2,4 przerzuty do OUN |
Basiu kochana w niczym nie pomogę bo wiedzy mi brak . Przychodzę tu tylko z dobrym słowem , pocieszeniem …. To co ty piszesz o twoim ukochanym nie brzmi już jak choroba tylko jak istne tortury ! Jak on biedny musi cierpieć … jak ty musisz cierpieć z bezradności . On ma najlepszą opiekę jaką może tylko mieć , ma ciebie … a ty ? Czy ty masz jakieś wsparcie ? Kogoś komu możesz się pożalić wypłakać?
Byłam dziś z synem na basenie i przypomniała mi się wasza historia , że właśnie na basenie zaczął się wasz horror dlatego zaglądłam tu sprawdzić co u was.
Bardzo mocno życzę wam żeby jeszcze było pięknie , spokojnie . Pozdrawiam was gorąco . |
marcelina007
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2022-07-10, 22:40 Temat: Clark III Breslow 2,4 przerzuty do OUN |
Kochana czytam co przeżyliście i płaczę bo przypomina mi się mój tata który zmarł w grudniu - nie na , ale po covidzie . Walczył 3 tygodnie w szpitalu w końcu wypisali go leżącego do domu , cieszył się jak dziecko ale głowa już nie była ta . Bredził , rozmawiał ze zmarłymi już osobami , wolał nas w nocy czasem przez całą noc ale też mówił normalnie . Ostatniego dnia pomachał mojej 3 miesięcznej córce zasnął i już się nie obudził 🥺😪 Życzę wam dużo zdrowia i nie wychodzę z podziwu jak radzisz sobie z krzyżem jaki niesiesz 😔 Twój Krzyś wygrał ciebie w TOTOLOTKA 🥹 |
marcelina007
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2019-05-08, 21:54 Temat: Clark III Breslow 2,4 przerzuty do OUN |
Na zaparcia spróbujcie IBEROGAST . Ziołowe krople na jelitowe rzeczy. Mojemu tacie bardzo pomogły. Co prawda cierpi na zespół jelita drażliwego ale właśnie często skarżył sie na zaparcia i właśnie ból brzucha po wypróżnieniu. Wszystko się unormowało. |
marcelina007
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2019-02-07, 08:58 Temat: Clark III Breslow 2,4 przerzuty do OUN |
Ja biorę teraz lek Pregabalinę na stany lękowe ale to też jest lek na padaczkę. Czuję się po nim normalnie, nie jestem przymulona. Może by tego spróbować? |
marcelina007
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2018-10-12, 16:30 Temat: Clark III Breslow 2,4 przerzuty do OUN |
Jest taki youtober "7 metrów pod ziemią" i miał wywiad z chłopakiem który ma padaczkę. Opowiada on jak sie zachowć i wyjasnia dlaczego nie wkłada się nic do ust.
[ Dodano: 2018-10-12, 17:46 ]
https://youtu.be/2-qzw6vD4qQ |
|