1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak szyjki macicy |
kuna13
Odpowiedzi: 187
Wyświetleń: 110725
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-03-16, 17:12 Temat: Rak szyjki macicy |
wiadomość od przyjaciółki Kasi Agnieszki:
" zlamanie jest niestety konsekwencja raka-sraka. Okazalo sie, ze w drugiej nodze tez sa przerzuty, chca za 4 tygodnie robic druga operacje w celu zapobiezenia dalszym zlamaniom. Kasia jest w bardzo zlym stanie. Nie je, nie mozna sie z nia dogadac, stracila bardzo duzo krwi, operacja trwala 5 godzin, chyba zbiera jej sie duzo plynu w jamie brzusznej bo brzuch ma twardy i coraz wiekszy mimo, ze nie je. i popros zeby wszyscy sie modlili lub trzymali kciuki za Kasie."
[ Dodano: 2014-03-16, 17:20 ]
Kasiu modlę się, trzymam kciuki i wysyłam pozytywną energię
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2014-03-16, 18:44 ]
Ja również. +
|
kuna13
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-03-10, 06:43 Temat: Rak szyjki macicy |
Kasiu, to wysychanie w ustach i język jaj kołek to może być objaw nerwowy... |
kuna13
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-05-17, 21:45 Temat: Re: 5FU |
kasicazlosnica napisał/a: | Pytanko mam kolejne do Was moi mili
Czy ktoś z Was miał po chemii takie dolegliwości bólowe jakby miał siniaki?
Chodzi mi o to, że jak nie dotykam to mnie nie boli ale jak dotknę to czuję jakbym miała pod skórą siniaka... dotyczy to górnej części ciała.
Kasica |
ja tak miałam, i problemy z koncentracja oraz tym, że jak chcę coś powiedzieć to brakuje mi słów...
[ Dodano: 2013-05-17, 22:46 ]
Kasia1306 napisał/a: | ciągle mam wrażenie, że jestem, jakby to delikatnie powiedzieć, trochę głupsza.
Trzymam kciuki Kasieńko! |
dokładnie mam takie samo wrażenie.... |
|
|