1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak naciekający piersi prawej |
ksena82
Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 23977
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-04-29, 18:33 Temat: Rak naciekający piersi prawej |
Czy Mama dostała neulaste lub coś podobnego? Jeżeli tak, to od tego specyfiku. Skutki po niej podobne są do objawów grypy, mija to kilku dniach.
Jeżeli nie-to też może być po chemii jakiś skutek,każdy reaguje inaczej. . ściskam |
ksena82
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-04-29, 10:36 Temat: Rak naciekający piersi prawej |
Tak, Taxotere potrafi szybko unicestwić gada, mnie wystarczyły 3 cykle, bardzo ładnie uśmiercił większość komórek , niestety podstępny jak zwykle gad schował się w 5 węzłach. Potem miałam chemioterapię FAC. Mój guz też szybko rósł, więc Mama dostała dobrą broń. Niech uważa na siebie i się nie przemęcza, bądźcie dobrej myśli. Pozdrawiam |
ksena82
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-04-28, 17:07 Temat: Rak naciekający piersi prawej |
Taxotere-miałam 3 kursy przed operacją.Bardzo mocna i bardzo dobra dawka (jeżeli to tak mozna nazwać), ja ją w miarę dobrze przeżyłam, pomogły mi Dexamethazon (8x) i zwykły Ranigast przed podaniem chemii. Pozdrawiam i trzymam kciuki ! |
|
|