1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Znamię |
klikers
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 7897
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-07-12, 08:49 Temat: Znamię |
Luna78 napisał/a: | A ja miałam dylemat z wycięciem tego jednego he,he Może dlatego , iz co niektórzy odradzali mi to , mówiąc że "lepiej tego nie ruszac" Jednakze po przeczytaniu kilkudziesięciu waszych postów , podjęłam decyzję , mam nadzieję ,że własciwą i teraz pozostaje mi to "króciutkie" czekanie na wynik |
Jasne że podjęłaś dobrą decyzję wiesz jeśli coś jest podejrzane o nowotwór to należy jak najszybciej pozbyć się tego, jak się człowiek nie pozbędzie to raczysko będzie sobie rosło potem da przeżuty do węzłów chłonnych a potem odległe więc stwierdzenie "lepiej nie ruszać" jest jak najbardziej mylne i zgubne |
klikers
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-07-07, 11:23 Temat: Znamię |
Luna78 ciesz się że tylko 2- 3 tygodnie oczekiwania na wyniki, zdarza się że oczekuje się 1,5 miesiąca a tam od razu weteran raptem tylko 4 miałem usunięte znamiona z czego jedno podejrzewano o czerniaka ale są ludzie na forum którzy mieli więcej wycinanych tak więc nie taki weteran |
klikers
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-07-02, 10:40 Temat: Znamię |
Luna 78 to że dostałaś skierowanie do szpitala nie oznacza wcale że tam zabawisz W moim przypadku było tak że za każdym razem dostawałem skierowanie do szpitala, wycinali, zakładali szwy i do domu zaraz Co do chodzenia do pracy to ja od razu ale jeśli masz pracę fizyczną która wymaga gimnastyki to poczekaj trochę by nie pozrywać czy też nie rozciągnąć szwów oczywiście zależy od okolicy |
|
|