1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór złośliwy wątroby? |
karol2012
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 14005
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2015-06-30, 20:32 Temat: Nowotwór złośliwy wątroby? |
odrobina słońca na tym rakowym łez padole.. |
Temat: Nowotwór złośliwy wątroby? |
karol2012
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 14005
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2015-05-16, 17:30 Temat: Nowotwór złośliwy wątroby? |
Koniecznie AFP, jak przed chwilą radziłem na forum innej osobie.
Jesteś dziewczyno na początku trudnej drogi, sam pamiętam to 10 lat temu, jakie przerażenie zrobiło na mnie podobne jak Twoje USG , a na pocieszenie Ci powiem mój miał 18,7 cm i jak widzisz zaliczyłem 10 lat życia.
Jesteś w zasadzie bez wyjścia w pozytywnym słowa znaczeniu, dałaś słowo dziecku, że będziesz długo żyć. A jako odpowiedzialna osoba musisz to spełnić, dzieci nie wybaczają
kłamstwa. Nie zmieniaj nic w swoim życiu, stawiaj odważnie cele np. muszę dziecko doprawadzić do matury, bo inaczej nie da rady w życiu, później przesuniesz to o wyższą uczelnię. Takie cele zmuszają naszą podświadomość o dodatkowy element walki.
Rak wymaga awaryjnego planu działania, ale musi to być wyczerpujacy i skuteczna w miarę plan.
Rak nie zabija wbrew pozorom znienacka a konsekwentnie i narastajaca, trzeba mu ta jego drogę przerwać, lub conajmniej skutecznie opóźnić.
Zadania na dziś TK jak najszybciej a po nim dobry chirurg i ocena czy zmiany te są operacyjne, nawet wtedy gdy nie jest to rak wątroby... |
|
|