1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Klarysa - komentarze (vf7, vf8) |
jolandar35
Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 51289
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-10-07, 14:13 Temat: Klarysa - komentarze (vf7, vf8) |
Klaryso ,modle sie o spokojne odchodzenie , o zakonczenie cierpienia i o Ciebie i Twojego brata abyscie mieli duzo sily w tych ostatnich chwilach ... |
jolandar35
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-10-05, 17:43 Temat: Klarysa - komentarze (vf7, vf8) |
Klaryso ,pytasz jak ulatwic odchodzenie ? po prostu badz ,to wszystko co mozesz zrobic ,przytul ,daj sie napic ,powiedz dobre slowo ...badz kochana przy bratowej ,bo w tej chwili to jest najwazniejsze . Jak to zniesc ? tez sie zastanawialam - zniesiesz choc bedzie ciezko /bylo i jest / najwazniejsze aby bratowa nie odczuwala bolu ,a reszta w rekach Najwyzszego... jestem z Wami ,trzymaj sie . |
jolandar35
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-10-03, 22:17 Temat: Klarysa - komentarze (vf7, vf8) |
Klaryso czytalam Twoj watek juz od jakiegos czasu,przezywajac od nowa chorobe i odchodzenie mojej mamusi.Podziwialam Cie jak dzielnie stoisz przy swojej bratowej wspierajac ja ,wiec teraz ,wiem ,ze dasz rade czuwac przy niej do konca ,wspierac ja ,po prostu byc ,bo w tej chwili nie mozesz juz zrobic nic wiecej . Klaryso jestes dzielnym i dobrym czlowiekiem ,moje uklony w Twoja strone. Mysle ,ze powinnas porozmawiac z bratem i poprosic go aby przestal dopingowac bratowa do walki ,mysle ,ze jest czas aby pogodzic sie i pozwolic jej odejsc w pokoju ,gdy juz bedzie na to gotowa . Pozdrawiam Cie i zycze Ci duzo sily . Bede tu z Toba do konca . |
|
|