1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
jo_a
Odpowiedzi: 313
Wyświetleń: 128509
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-01-12, 16:26 Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
Nystatyna na receptę
kmis757 tak dla pocieszenia: po co przyprawiać skoro nie masz smaku? Trociny czy z solą czy bez... To tylko trociny. A poważniej: będzie dobrze, poczujesz jeszcze, że "zupa była za słona" (haaa bardzo poważnie to wyszło).
Zoja 62, myślę, że powinnaś postawić beczkę piwa Gaździe i złym koleżankom, które to w nocy namawiały na jeszcze jedną butelkę |
jo_a
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-11-20, 20:23 Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
kmis757 napisał/a: | "Niewyjściowo", apaszka dla lepszego samopoczucia i mniej to w nosie. |
Mnie tam się podoba... Tajemniczy Don Pedro, Karambaaaa
[następne komentarze]
[ Dodano: 2011-11-21, 11:42 ]
kmis757, niektóre marzą o tajemniczym kochanku. Inne kupują w "gadżeciarni" maseczki na twarz... A Ty sie przejmujesz bzdetami?
Chłopie tu możesz nawet latać z tą chustką na kolanie a mnie się będzie podobało całkiem coś innego.
Pozdrawiam. Arafatkę też |
jo_a
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-11-15, 20:39 Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
zoi napisał/a: | . Alkoholem nie próbowałam. Jakoś nie mam odwagi. |
A myślisz, że co to "znieczulenie"? |
|
|