1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: WAŻNE - 'porządki' na forum |
jaga-bz
Odpowiedzi: 63
Wyświetleń: 27826
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2010-09-04, 20:53 Temat: WAŻNE - 'porządki' na forum |
Dla mnie już pierwszy post gontchy był czytelny i oczywisty.
Od jakiegoś czasu tłukła się w mojej głowie myśl o wysunięciu propozycji dokonania porządków na forum.
Podoba mi się ta decyzja Administracji - w pełni ją aprobuję i podziwiam cierpliwość w tłumaczeniu co, jak, dlaczego.
Aby dotrzeć do informacji merytorycznych (dla mnie ważnych, interesujących) zmuszona jestem przedrzeć się przez dużą ilość postów nieistotnych.
Często wzbudza to we mnie niechęć do czytania forum.
Nie posiadam własnego wątku i rzadko odzywam się publicznie - robię to zazwyczaj pod wpływem impulsu. Być może czasem coś głupio "chlapnęłam". Dlatego też wyrażam zgodę na wykasowanie tych moich chlapnięć. Nie będę czytała swojej "tfurczości" w celu sprawdzenia niestosownych wypowiedzi, nie chcę, bo przy okazji mogę nabawić się frustracji, a po co mi to ;-)
zufed napisał/a: | A na koniec proszę każdego z Was o odpowiedź na jedno małe pytanie- w jakim celu trafiliście na to forum? |
W jakim celu trafiłam na to na forum?
Przywędrowałam tutaj z innego (a ściśle: dwóch) forum onkologicznego, gdzie niestrudzona DSS z niezwykłym zaangażowaniem udzielała merytorycznych, fachowych informacji, porad.
Dzięki DSS udało mi się zrozumieć istotę drobnokomórkowego raka płuca. Nowotworu, o którym wcześniej niewiele wiedziałam, a który to niszczył mego męża.
Mąż odszedł a ja nadal tu zaglądam.
Zaglądam teraz dla siebie, bo forum to jest dla mnie skarbnicą wiedzy merytorycznej a takiej właśnie poszukuję i tutaj znajduję. Niniejszym wyrażam za to swą wdzięczność.
Zgłębiam merytoryczne wypowiedzi ponieważ od blisko 16-tu lat słyszę od lekarzy, że muszę być wyjątkowo uważna. Mam pełną świadomość tej mojej osobistej "uważności" ze względu na trzy różne nowotwory (ogniska pierwotne), które mnie dopadły i z którymi przyszło mi się zmagać.
I na koniec - osobom niezadowolonym i tym, dla których decyzje Administracji wydają się niezrozumiałe, proponuję założyć forum czatowe i tam tworzyć swe blogi, głaskać, przytulać, papatkować i używać wszystkich emotek ile tylko wlezie. A poza tym, istnieje przecież funkcja PW i ShoutBox.
Nie przypuszczam aby jednym z celów działania Administracji - osób niezwykle zaangażowanych, pełnych empatii (a empatia to nie tylko głaski i emoty) było dzielenie się swą wiedzą i poświęcanie czasu (również emocji) na okiełznanie wierzgających w piaskownicy przedszkolaków.
Ostro? być może - dlatego też wyrażam zgodę na usunięcie tego postu. |
|
|