1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Do Tych, którzy pozostali... |
granda
Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 32179
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-08-10, 20:55 Temat: Do Tych, którzy pozostali... |
kubanetka, Przytulam ciepło! |
granda
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-08-01, 06:57 Temat: Do Tych, którzy pozostali... |
Gazda napisał/a: | chcę, by bliscy otarli po mnie łzę, wrócili do świata żywych, i zachowali pamięć o mnie nie z okresu mojej choroby i walki z nią, ale z okresu "szczęśliwości"... |
Tak właśnie powinno być. Rozmawiam teraz o tym z moją Mamą. Ona cierpi przez to, że ja nie mam teraz swojego życia. Musiałam Jej obiecać, że po Jej odejściu u mnie wszystko wróci do normalności i że "odrobię" ostatnie pół roku Jej choroby. Mam doprowadzić do porządku swoje mieszkanie, nadrobić zaległości towarzyskie i wyjechać na wakacje. Oczywiście zrobię to wszystko dla niej.
Dziewczyny, po raz kolejny napiszę to co już było - nasi bliscy (tak samo jak my) cierpią widząc nasz ból. Jestem przekonana o tym, że bliscy którzy odeszli chcą, abyśmy żyli dalej. Nic nie jest/nie będzie takie jak było, ale żyć trzeba najlepiej i najpełniej jak potrafimy. Nie wiadomo co będzie jutro... |
granda
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-07-25, 22:09 Temat: Do Tych, którzy pozostali... |
Anelia, Zebra,
Czekamy na wiosnę, wkrótce przyjdzie, dziewczyny! |
granda
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-07-24, 20:30 Temat: Do Tych, którzy pozostali... |
Zebra napisał/a: | dzisiaj jest beznadziejny dzień... |
niewiele to pewnie zmieni, ale ...myślę o Tobie... Trzymaj się! |
|
|