Autor |
Wiadomość |
Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
gosiac
Odpowiedzi: 85
Wyświetleń: 41023
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-07-12, 20:30 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
....az sie poplakalam
mysle ,ze nie bylabys w stanie wiecej mamie pomoc , widocznie w taki sposob miala odejsc, uwazam ze spokojnie , "bezpiecznie" w domu,
zapewne zrobilas wszystko co bylo w twojej mocy , ale to chorobsko jest takie straszne i nieobliczalne..................
mocno cie przytulam i sciskam! |
gosiac
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-05-25, 07:39 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
strasznie mi przykro
trzymaj sie kochana .... |
gosiac
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-05-22, 03:51 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
marzenko, az sie poplakalam, przykro mi strasznie , brak slow na ta okropna chorobe, ktora pochlania tak duzo ludzi....
mocno cie przytulam
papa |
gosiac
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-05-20, 03:23 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
strasznie mi przykro, wspolczuje.....
trzymaj sie , on juz spotkal sie z bliskimi i znajomymi tam na "gorze"
pozdrawiam |
gosiac
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-05-07, 04:55 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
lucolb
strasznie mi przykro.....
wiem przez co przechodzisz...
zycze duuzo sil!
pozdrawiam |
gosiac
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-05-04, 15:26 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
wysylam do ciebie pryw. wiadomosc, ale chyba nie dochodzi , nie wiem dlaczego.. |
gosiac
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-04-30, 16:55 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
maganana strasznie wam wspolczuje...
wiem jak sie czujesz, nie tak dawno bo prawie miesiac temu , moj kochany tatus przechodzil dokladnie przez to samo, to jest straszne, jak rak potrafi organizm doprowadzic do najgorszego....
jest ciezko, nawet bardzo ciezko, moja mamusia, ktora spedzala z nim kazda wolna chwile i szla przez zycie u jego boku przez 40 lat jest zalamana, starszna strata i potworny brak..
oni rozumieja co sie dzieje i pomalu przygotowuja sie do najgorszego , w ciszy i spokoju....
a nam pozostaje cierpienie tu na ziemi
pozdrawiam cie serdecznie, jest mi smutno, ale trzymaj sie....... |
|