1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: przebaczenie |
gabi30
Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 17428
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-03-11, 08:57 Temat: przebaczenie |
Gazda świetnie to ubrał w słowa.Powiedziałeś dokładnie to co ja czuję obecnie. Też mam dni kiedy z wyra się nie ruszam, biorę morfinę już od miesiąca, bo plastry z fentanylem znosiłam okropnie. I też czasami mam tak,że oczekiwałabym ciepłej rozmowy, zrozumienia a spotykam się zazwyczaj u lekarzy z przedmiotowym traktowaniem pacjenta. Zawsze jak jestem na kontroli na endokrynologii to ściągają do mnie tabuny studentów ( jestem jedynym przypadkiem gastrinoma w zachodniopomorskim, jak nie w Polsce na chwilę obecną), wiadomo ciekawy przypadek, taki rzadki. Ja nie mam nic przeciw studentom w końcu gdzieś się muszą uczyć. Tylko jak patrzę jak się oni zachowują to mnie szlag trafia. Ci co są zainteresowani przypadkiem słuchają, pytają, pozostali sobie podśmiewujki robią. Stoją z tyłu i gadają jak to było poprzedniego dnia w knajpie . Czasem mam dość i ochotę pogonić towarzystwo grze pieprz rośnie a opiekunowi roku powiedzieć co myślę o jego grupie. |
|
|