1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jak to w końcu jest z tymi mięsakami? |
gaba
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 6067
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2016-08-10, 18:48 Temat: Jak to w końcu jest z tymi mięsakami? |
Kasiu jesteś młoda i niewiele jeszcze wiesz o leczeniu (mimo swojego zawodu). Tam gdzie można efektywnie leczyć tam wszędzie rozwinęły się prywatne przychodnie i oferują ni mniej ni więcej tylko nowocześniejszy sprzęt i szybszą interwencję. Tak jest z zabiegami kardiologicznymi, okulistycznymi, ginekologicznymi, operacje kręgosłupa i wiele innych. No i kwalifikacje lekarzy - takie poradnie najczęściej bazują na bardzo dobrych i uznanych specjalistach którzy dokładnie wiedzą czego mogą się podjąć i robią to ze znacznie zmniejszonym ryzykiem. Ja po odesłaniu z najbardziej uznanego w PL instytutu zapłaciłam za zabieg w prywatnej klinice i była to ostatnia chwila i żyję. Niestety tak już jest że łapówki ( ja wolę iść do prywatnej poradni niż dać łapówkę "państwowemu lekarzowi") też pomagają bo szybszy termin lub jakiś lek wspomagający lub dodatkowe badanie które doprecyzowuje diagnozę. Żyjemy tu, tylko jeszcze nie wszyscy musieli na własnej skórze doświadczyć dobrodziejstw systemu. |
|
|