1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: WAŻNE - 'porządki' na forum |
cleo33
Odpowiedzi: 63
Wyświetleń: 27814
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2010-09-02, 22:45 Temat: WAŻNE - 'porządki' na forum |
madziorek napisał/a: | każdy ma wybór- wystarczy napisać: nie wyrażam zgody na zmiany, sprzątanie itd. |
Absolutnie nie mam nic przeciwko ,jestem jak najbardziej za , bo jest to dobry i wyrazisty sposób dotarcia do najwazniejszych informacji.
Aczkolwiek dostałam kilka pw ze nie niektórzy nie nadążają ,pytaja dlaczego ?co jest ?ja sama jestem od początku powstania tegoż forum i zawsze bedę wspierać ludzi którzy tego najbardziej potrzbuja..I z całego serca życze (sama roznosiłam ulotki)aby ta fundacja była czymś wyjatkowym dla ludzi potrzebujących. |
cleo33
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2010-09-02, 22:11 Temat: WAŻNE - 'porządki' na forum |
absenteeism, absenteeism napisał/a: | O ile w ogóle będę chciała założyć swój wątek dot. trzymania kciuków. |
Nie wierze abyś nie potrzebowała kciuków jesli z ta miedzy innymi myśla zalogowałaś sie po raz pierwszy na forum i na takie wpisy między innymi czekałas.Przykro mi jezeli słysze ze ktos ma inne zdanie niż gdy był na poczatku . |
cleo33
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2010-09-02, 21:28 Temat: WAŻNE - 'porządki' na forum |
Richelieu napisał/a: | zobaczycie, że "nie taki diabeł straszny, jak go malują" |
Naprawde postarałes sie zwiezle i rzeczowo to wytłumaczyc dziekujemy. |
|
|