Autor |
Wiadomość |
Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
bellaluna
Odpowiedzi: 102
Wyświetleń: 38317
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-01-21, 15:04 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
Izunia no to niezla niespodzianka Cie spotkala...nie mam slow, co sie dzieje w tej sluzbie zdrowia...dla mnie to jakas masakra normalnie...
Pewnie, ze jest sie z czego cieszyc i to jest super wiadomosc ...tylko szkoda, ze najpierw musialas tyle wycierpiec, szczegolnie psychicznie, zyc przez taki dlugi okres w przeswiadczeniu , iz masz raka, w ciaglym strachu, ze cos sie moze dziac itp...
ale tak czy inaczej ciesz sie, ze masz z glowy !!!!!! |
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-11-07, 19:34 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
Izunia cudowne wiesci !!!!!! tak tzrzymac, nastepne badania beda rownie pozytywne, bardzo sie ciesze |
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-09-05, 19:27 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
no to kiepsciuchno z tym wszystkim...tak mi prz<ykro, ze wakacje nie wyszly, bo przeciez cieszylas sie bardzo na nie
najwazniejsze jednak, ze wyniki badan ( zalatwionych !!!! - masakra ) wyszly dobrze jak rozumiem ?
nie mam slow na takie rozumowanie lekarzy, przeciez tak naprawde to nie jest tak, ze jestesmy zdrowi- udalo nam sie pokonac dziadostwo, ale zawsze bedziemy bomba, ktora moze wybuchnac
a tak na marginesie, tez mialam problemy z zawrotami, ciagle moglam spac, przez caly dzien wlasciwie... poszlam do naurologa i kiedy powiedzialam, ze choruje na czerniaka, bylam operowana itp, dostalam leki antydepresyjne...wypilam 2 buteleczki i przeszlo haha
trzymaj sie Izus i powodzenia w nowej pracy |
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-09-05, 14:38 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
Izunia nie napisalas nic po wizycie kontrolnej
mam nadzieje, ze wszystko poszlo ok, zero podejrzenia itp ?
odezwij sie koniecznie , bo bede sie martwic...a potem pewnie zloscic, ze nic nie wiem...a wiesz, ze zlosc urodzie szkodzi nie ? i jak bede wygladac ?
a poza tym wakacje sie udaly ? |
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-05-08, 13:40 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
Izunia jesli tylko cos Cie niepokoi idz koniecznie, lepeij sparawdzic i uspokoic swoj strach...panikara nie jestes , bo w naszym przypadku kazdy niepokojacy sygnal moze oznaczac cos zlego, wiec sluchaj swojego instynktu
ale napewno wszystko bedzie dobrze, goraco w to wierze
pewnie blizna sie uksztaltowuje i jakas zmiana wyczuwalna nastapila a moze troszke sie przemeczylas i tak to sie objawilo ?
w kazdym razie sciskam Cie i przytulam mocno- nic sie nie martw |
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-27, 17:34 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
Izka ja faktycznie mam kontrol za pol roku, tylko moje stadium czerniaka bylo najnizsze z mozliwych...mi onkolog tak to wytlumaczyla, ze w moim przypadku strcza 2 kontrole w roku znamion- dermatologiczne i raz w roku rtg i usg... no i mam stawic sie na kontrol znamion ( skierowanie dala mi onkolog ) w pazdzierniku i potem do poradni onkologicznej i ewentualne skierowania...
ale jak jest w Pl nie wiem
w kazdym razie ciesz sie zyciem kochana, a za jakies 3 miesiace mozesz isc na ta kontrol i pewnie wtedy dostaniesz dalsze wytyczne |
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-27, 14:38 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
Izunia fantastyczne wiesci !!!!!!!!!!!
izabelaw1 napisał/a: | Dzisiaj zaczynam nowe życie,wieczorem relaksująca kapiel i pyszna kolacja przy świecach |
bardzo dobrze- teraz tylko usmiech ma goscic na Twojej slicznej buzce ok?
czyli do nastepnej kontroli obie mamy spokoj |
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-24, 17:51 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
o i takiej wlasnie odpowiedzi oczekiwalam !!!!! grzeczna dziewczynka
napewno bedzie dobrze, wierzymy !!!!! |
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-24, 12:22 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
Cytat: | Są!!!są moje wyniki,w piątek jadę do CO. |
no to jeszcze tylko kilka dni czekania...ale najwazniejsze, ze sa...a mowili cos, czy dopiero jak pojedziesz?
czekam razem z Toba na dobre wiesci |
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-23, 13:49 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
izabelaw1, nie martw sie na zapas, wiesz jak to jest w tych szpitalach- wieczny balagan, maja czas na wszystko itp.... 2 tyg to nie jest jeszcze tak duzo,
wez tez pod uwage, ze to byl okres swiateczny, wiec trzeba poprawke zrobic
napewno bedzie dobrze, a jesli cos weryfikuja, to tylko dla Twojego dobra i pewnosci
glowka do gory i daj znac jak tylko czegos sie dowiesz |
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-07, 10:56 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
|
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-07, 08:20 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
Izka kazdegy z nach chyba takie chwile przechodzi...nie jestes w tym sama... to jest zupelnie naturalne, ze czasem dopadnie Cie strach, zwatpienie, wtpliwosci- namnozy Ci sie to wszystko na jeden dzien i potem takie sa efekty
ale uwierz mi , ze czas robi swoje...teraz jeszcze wciaz czekasz- na cala reszte...ale za jakis czas to czekanie sie skonczy ( przynajmniej na kilka miesiecy haha, do nastepnej kontroli )
i wtedy zaczniesz wracac do takiej normalnosci
u mnie tez na poczatku kolezanki dzwonily, pisaly ( z racji tego, ze mieszkam daleko ) , tez byly pytania tego typu...rodzice, tesciowa wciaz zatroskani- tym bardziej, ze tez nie mogli byc blisko mnie... ( a to byl moj drugi rak, wiec wszystko zdwojone ! )
ale po docince, po drugich wynikach powoli sie uspokajalo i teraz kolezanki dzwonia pytac co slychac, przekazuja plateczki jak kiedys i juz nawet nie pytaja jak sie czuje
ja zawsze odpowiadalam, ze jeszcze nie umieram
pamietaj, ze wszystko bedzie dobrze, usmiechaj sie, staraj sie wszystko robic normalnie, jakby nic sie nie wydarzylo- bo jak Ty olejesz to dziadostwo to nie zechce wracac
teraz sa juz swieta, wiec cieszcie sie z rodzinka, ze bedzie dobrze ( bo bedzie !!!! ) , szalejcie z dzieciaczkami w Dyngusa i nie daj sie dolowi
zycze Spokojnych , milusich Swiat, Buona Pasqa
i nic sie nie martw
[ Dodano: 2012-04-07, 09:20 ]
ale epopeje walnelam |
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-05, 19:28 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
no i znow sie zawstydzilam dziekuje slicznie |
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-05, 16:56 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
klikers, jak milo, ze zauwazyles dziekuje |
bellaluna
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-05, 13:38 Temat: CZERNIAK epitelioidalny IIst.Clarka Breslov 1,5 mm |
izabelaw1, no prosze jaki optymizm, super, tak trzymaj teraz juz bedzie tylko lepiej |
|