1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: chłoniak grudkowy |
beata79
Odpowiedzi: 230
Wyświetleń: 96553
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2017-04-06, 20:23 Temat: chłoniak grudkowy |
Podjedz do Krakowa i skonsultuj trafność leczenia. Mam wrażenie, ze dr. W.J. bedzie miał inne zdanie w sprawie Twojego leczenia. |
beata79
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2017-02-15, 09:20 Temat: chłoniak grudkowy |
Asabria ja Cię jednak mocno namawiam na konsultację z doświadczonym ośrodkiem tylko po to żeby potwierdzić zasadność i sposób leczenia jaki Ci zaproponują w Bielsku. Oczywiście, że od Ciebie zależy, który ośrodek wybierzesz ale uwierz (z własnego długoletniego doświadczenia w leczeniu mnie), że lepiej być 100% pewnym iż zaproponowane leczenie jest najlepszą z możliwych opcji. Oczywiście poddaj się pełnej diagnozie w BB, ale jak już będziesz miała komplet wyników z PET i trepano to udaj się na konsultację do np. Krakowa (osobiście polecam). Bardzo Cię o to proszę. |
beata79
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2017-02-09, 20:08 Temat: chłoniak grudkowy |
Asbaria, ja tez jestem z Bielska i też tutaj rozpoczynałam swoją walkę z chloniakiem. Polecam Ci jednak konsultację w Katowicach lub w Krakowie - ja osobiście wybrałam Kraków i tam kontynuowałam leczenie, które zakończyłam w 2012 roku. W zeszłym roku moja przyjaciółka - 35 lat zachorowała na dokładnie takiego chloniaka jak Ty i również obecnie leczy się w Krakowie. Polecam konsultację u docenta Wojciecha Jurczaka. |
|
|