1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Pomoc dla Kasi (Poznań)
banialuka

Odpowiedzi: 148
Wyświetleń: 109786

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2010-03-07, 12:52   Temat: Pomoc dla Kasi (Poznań)
:-( :-( :-(

Nadzieja :/pociesza:/ :cmok:

:cmok: :cmok: dla dzieciaczków Kasi oby dalej rosły zdrowo
banialuka

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2009-09-16, 20:53   Temat: Pomoc dla Kasi (Poznań)
maganana napisał/a:

ja co po chwilę wchodzę na Naszą Klasę i oglądam jej zdjęcia, wchodzę na forum i w sumie czekam na wątek o niej, jakbym czekała na cud :(
nie znałam jej w ogóle, jej posty jedynie pokazały mi jaką była silną kobietą a komentarze ludzi pod jej zdjęciami na naszej klasie pokazują jaką musiała być wspaniałą osobą.
Szkoda że jej nie poznałam osobiście .Szkoda że nie mogłam w innych okolicznościach jej poznać, szkoda że odeszła, że już takiej szansy nie będę miała, szkoda że taka młoda dziewczyna, matka, żona odejść musiała
Bardzo Mnie to boli wierz mi że codziennie o niej myślę i przeglądam jej zdjęcia.

ja robię to samo tylko po prostu nic nie piszę bo cóż pisać :cry: :cry: nic już nie możemy zmienić :cry: :cry: i mimo że nie znałam Kasi osobiście to nigdy jej nie zapomnę :cry: :cry:
banialuka

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2009-09-10, 15:29   Temat: Pomoc dla Kasi (Poznań)
[*][*][*] :cry: :cry: :cry: :cry: tak bardzo mi smutno i źle :cry: :cry: :cry:

dziś odeszły dwie osoby (http://www.polawesolowska.pl/index.php?go=info myśle ze większość o niej słyszała) które tak dzielnie walczyły i którym tak bardzo kibicowałam i trzymałam kciuki :cry: :cry: :cry:
banialuka

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2009-09-03, 20:02   Temat: Pomoc dla Kasi (Poznań)
Nadzieja,czy wiesz moze co u Kasi? Jak ona się czuje? Mam nadzieję ze wszystko ok.
banialuka

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2009-07-12, 20:32   Temat: Pomoc dla Kasi (Poznań)
Katerina ja również przyłączam się do życzen. Życzę Ci przede wszystkim zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia a cała reszta sama się ułoży ;)
banialuka

PostDział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka   Wysłany: 2009-04-28, 10:21   Temat: Pomoc dla Kasi (Poznań)
Witaj Kasiu

Ja również trzymam kciuki i wierzę że leczenie przyniesie oczekiwany efekt.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron