1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 4
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: WAŻNE - 'porządki' na forum
banialuka

Odpowiedzi: 63
Wyświetleń: 27814

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-09-02, 21:11   Temat: WAŻNE - 'porządki' na forum
No i supcio, bardzo dziekuje za odpowiedzi :) a mówiłam ze ja zakrecona, bo oczywiscie nie doczytałam ze to dopiero od 5.09 :oops: i myslałam ze to juz obowiazuje :oops:
Czyli super, bedzie tak ja to widziałam, bo ja sie martwilam ze to bedzie tylko jeden dział dla wszystkich czyli ze w trzymamy kciuki bedzie pomiesznie z poplataniem ale jezeli kazdy bedzie miał oddzielny watek do wyrazania uczuc to juz sie niczego nie obawiam :) tylko czekam cierpliwie na "nowe" forum :) Oczywiscie nie bede nic zakładac, na chwile obecna wiem wszystko co chciałam wiedziec wiec nie zadreczam juz niepotrzebnie pytaniami ;) i zmykam z tego watku :)

PS. Jeśli mozna jakos pomóc w tych porzadkach to służe pomoca, bo lubie posiedziec na forum i to dosc długo wiec jak moge sie na cos przydac to jestem do dyspozycji :)

[ Dodano: 2010-09-02, 22:19 ]
Richelieu napisał/a:
Widzę, że jesteś bardzo dociekliwa

jestem bo nie lubie sie domyslac czy ktos sie na mnie po cichaczu nie denerwuje ze coś źle napisałam :) wole 10 razy zapytać zeby nie "robic komus na złosć" oczywiscie nieświadomie :) Mam nadzieje ze nie strzele gafy bo po tylu pytaniach z mojej strony to dopiero byłby wstyd ;)
banialuka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-09-02, 18:33   Temat: WAŻNE - 'porządki' na forum
Ja przepraszam ze znowu mam pytanie, ale jak to mówia kto pyta nie bładzi ;) Czyli np. w hyde parku kazdy moze załozyc swój temat gdzie beda takie pogaduchy i wspieranie duchowe? Czy to ma byc ten jeden watek "trzymamy kciuki" i tam kazdy do kazdego pisze? Bo własnie myslalam o czyms takim jak prowadzenie dwóch watków, jeden merytoryczny, drugi taki dla pogadanki i ewentualnie linkowanie tylko w tym drugim, ale pomyslalam ze przez to bedzie jeszcze wiekszy bałagan ale teraz rozumiem ze jednak tak ma byc, tak? Wiem wiem, zaraz mnie opierniczycie ale ja jakas przycmiona chyba jestem i nie kumam za bardzo ;) a nie chce popełniac błedów i przysparzac Wam (czyt. kadrze) dodatkowej pracy. Obiecuje ze to ostatnie pytanie z tej serii :)
banialuka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-09-02, 15:35   Temat: WAŻNE - 'porządki' na forum
agni5 napisał/a:
Przyznam,że sceptycznie podchodzę do tych porządków. Myślę,ze wolałabym, wszystkie informacje o danej osobie znaleźć jednak w jednym wątku....zarówno te merytoryczne i te mniej....Ale to moja prywatna opinia....

Dokladnie mam takie samo odczucie :| jakos czarno to widze bo cos mi sie wydaje ze powstanie wiekszy haos :| Ja sama nie wiem co mam pisac, czy pisac, gdzie pisac :|

Richelieu ale nie chodzi mi o pytanie co u Was nowego, tylko np. dzisiaj chciałam zapytac co u babci absenteeism bo miała byc w poniedziałek na wizycie , i nie wiedziałam gdzie zapytac, czy w jej watku, czy w jakimś innym "swobodnym" - w takim razie w jakim, czy to bedzie jeden watek dotyczacy wszystkich :roll:

Absolutnie nie mam na mysli krytykowania tych porzadków bo wiem że maja one pomóc w udzieaniu pomocy ale póki co wydaje mi sie ze bedzie chwilowo wiekszy bałagan :| i mniej niestety wsparcia psychicznego przez to bo wydaje mi sie ze w jednym watku dotyczacym wszystkich forumowiczów to nie bedzie to samo.
Oczywiście to tylko moje zdanie i odczucie ale nie zamierzam sie przeciwstawiac i nie stosowac do ustalonych zasad , do wszystkiego sie mozna przyzwyczaić ;)
banialuka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-09-02, 08:16   Temat: WAŻNE - 'porządki' na forum
Ja mam pytanie, jak ktos sie nie odzywa długo i chciałabym sie dowiedzieć co u niego , czy jak miał miec jakies badania i chciałabym zapytać o wynik to gdzie można zamieszczac takie pytania? Czyli pytanie byłoby oddzielnie a odpowiedzi trzeba szukac w watku tejże osoby? Z góry dziekuje za informacje.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron