1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płuca- nieoperacyjny. |
angelaa
Odpowiedzi: 267
Wyświetleń: 69736
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-06-28, 06:49 Temat: Rak płuca- nieoperacyjny. |
Najszczersze wyrazy zalu i wspolczucia. |
angelaa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-06-20, 21:23 Temat: Rak płuca- nieoperacyjny. |
Ja rowniez. Myslami i modlitwa jestem z toba. Trzymaj sie tam jeszcze jakos w tych ciezkich chwilach. |
angelaa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-06-05, 14:09 Temat: Rak płuca- nieoperacyjny. |
Przykro mi z powodu twohego taty. Moj nial chyba pidobne bole, mowil ze miesnie kosci, sciegna wszystko go bolalo, glownie nogi no i kosc ofonowa, kregoslup tez.. tramal, servedol nie pomagaly, ketonal troszke usmierzal bol, ale nie zawszemogl go brac- zapytaj moze u twojego taty nie bedzie przeciwwskazan i troszke ulzy? Lekarze nie wiedzieli skad te bole, po wykluczeniu przerzutow do kosci rozlozyli rece.., to chyba skutek postepujacej choroby.. Trzymaj sie dzielnie |
angelaa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-04-03, 22:03 Temat: Rak płuca- nieoperacyjny. |
Moj tato tak mial po naswietlaniu paliatywnym pluc. Do tej "czkawki" doszlo palenie przelyku, lekarz podejrzewal wrzody, od ilosci lekow ktore zazywal. Pomogl polprazol 40mg bodajze.. |
|
|