Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz głowy trzustki/ operacja vs cybernóż |
alice
Odpowiedzi: 242
Wyświetleń: 111676
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-07-28, 21:34 Temat: Guz głowy trzustki/ operacja vs cybernóż |
Ankita kochana, tak bardzo mi przykro. Obie bylyscie dzielnymi wojowniczkami. Zrobilas wszystko, co moglas by byc z mamcia jak najdluzej. Sciskam Cie mocno... |
alice
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-06-21, 07:35 Temat: Guz głowy trzustki/ operacja vs cybernóż |
Mysle o Was kochana... TWOJA MAMCIA TO DZIELNA WOJOWNICZKA |
alice
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-03-14, 12:59 Temat: Guz głowy trzustki/ operacja vs cybernóż |
Sprobuj z tymi kroplowkami z sola fizjologiczna. Moj tata lezal w szpitalu przez tydzien i codziennnie mial podawana sol, polepszylo to jego wyniki. Nie wiem, czy bardzo, bo nie mam ich teraz, ale pamietam, ze polepszylo. Sciskam Was mocno. Mamcie szczegolnie. Dobrze, ze ma sile na zakupy. Buziaki dla Was |
alice
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-03-04, 11:04 Temat: Guz głowy trzustki/ operacja vs cybernóż |
Trzymam kciuki ankita. Mam nadzieje, ze lekarze z belgii podejma sie dalszego leczenia. Sciskam was goraco i daj znac, jak tylko wrocisz. |
alice
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-02-24, 08:53 Temat: Guz głowy trzustki/ operacja vs cybernóż |
Ankita trzymajcie sie, przesylam wam duzo pozytywnej energii
jesli mame nic nie boli, ma apetyt to jest to naprawde dobry znak
sprobuj z tym bialkeim dosypywanym do jedzenie. Slyszalam od znajomych, ze dostarcza duzo energii. Ale oczywiscie skonsultuj to najpierw z lekarzem. Jestem z Wami calym sercem i wiem, ze bedzie dobrze... |
alice
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-02-11, 11:42 Temat: Guz głowy trzustki/ operacja vs cybernóż |
Ankita jestem z Wami myslami i sercem... |
|