Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
agamaz
Odpowiedzi: 313
Wyświetleń: 128509
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-08-22, 20:25 Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
kmis757 napisał/a: | Bron Panie Boże abym myślał o tym tekście jako o zaleceniach |
Krzysztofie nikt nie ma zamiaru Ciebie obwiniać za Twoje dobre intencje.
Ja niczego nie biorę dosłownie,jeśli mam ochotę w danej chwili na ciasto np.to na pewno zjem i nie będę patrzyła czy mi wolno czy nie( to oczywiście jak na razie przeszłość tylko teoretyzuję). kmis757 napisał/a: | usłyszałem o pokarmach, których powinienem jako onkologiczny się wystrzegać lub ograniczać. | różnie lekarze podchodzą do tego tematu.To też jest uzależnione umiejscowieniem nowotworu przede wszystkim.
Pozdrawiam |
agamaz
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-08-22, 19:43 Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
roman1130 napisał/a: | Dzięki za te wskazówki, są naprawdę cenne, choć niezbyt zachęcające, |
Myślę,że do wszystkiego trzeba mieć dystans.
Ja również dziękuję za przypomnienie,trochę czasu upłynęło od ostatniej chemioterapii i zapomniało się jak to drzewiej bywało |
agamaz
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-08-21, 14:10 Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
kmis757 napisał/a: | jest podejrzenie przerzutu lub nowy nowotwór, nowotwór płucny... |
przykre takie wiadomości Krzysztofie,ale do końca trzeba żyć nadzieją. |
agamaz
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-08-17, 20:37 Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
kmis757 napisał/a: | do następnego MRI |
No następnego Krzysztofie teraz już zawsze będzie jakieś następny ale wierzę ,że zawsze bardzo dobry
Pozdrawiam |
agamaz
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-08-16, 20:17 Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
Krzysztofie
To dobre wieści a nawet powiedziałabym bardzo dobre kmis757 napisał/a: | jestem zdrowy | .
Nie myśl o bombie,myśl raczej o tym balonie ,że będzie superrrrr
Pozdrawiam |
agamaz
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-08-15, 21:09 Temat: Nowotwór nasady jezyka z przerzutami do węzłów chłonnych |
Witam Kmis
Jak tam wynik MR już coś wiadomo ?.Czas chyba już upłynął ten "zaczarowany"-2 tygodniowy.Czy też tak będziesz czekał na wynik jak ja
A tak a pro po tego co piszecie a jak ktoś nie ma dostępu do netu ?
Jest pozostawiony sam sobie .To nie powinno mieć miejsca.
Lekarze powinni informować pacjenta o wszystkim.My niestety jesteśmy sami sobie sterem i okrętem niekiedy .Wiele rzeczy niekiedy dowiadujemy się na zasadzie jedna baba drugiej babie ,dobre i to.
Pozdrawiam. |
|