Autor |
Wiadomość |
Temat: nerwiako-włókniaki choroba recklinghausena |
abigail
Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 51400
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-07-24, 14:18 Temat: nerwiako-włókniaki choroba recklinghausena |
Jak dobrze czytać takie wieści.Super! |
abigail
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-03-02, 07:35 Temat: nerwiako-włókniaki choroba recklinghausena |
nie mam, kiedys wypełniłam ankietę i przysłali zaproszenie,tyle ze potem doczytałam tu na forum ze badania ze Szczecina to ściema.U nas po prostu tak sie nałożyło,że z mamy strony zachorowała babcia na mięsaka,a ze strony mojego ojca - dziadek (już nie żyje) i oboje z rodzeństwa (wujek zmarł niedawno po miesiącu od diagnozy) i chyba dltego te badania,w sumie to ich wynik i tak mi niczego nie daje. |
abigail
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-03-01, 22:58 Temat: nerwiako-włókniaki choroba recklinghausena |
zahaczaj zahaczaj,nie ma na co czekac i sie obijac
a mi przysłali zaproszenie chyba na badania genetyczne do szczecina(jakas koperta lezy u mamy,więc chyba to),tylko,że gdzies tu na forum czytałam,ze to jednak ściema |
abigail
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-03-01, 15:47 Temat: nerwiako-włókniaki choroba recklinghausena |
nie, ja tu mam wątek mojej babci,i Wam kibicuję i czytam |
abigail
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-03-01, 14:31 Temat: nerwiako-włókniaki choroba recklinghausena |
to sobie poczytłam o tym związku z ciążą - u mnie akurat z każdą ciążą jeden guzek pojawiał się na głowie,w ostatniej ciąży 3 nowe czyli 5 sztuk,tyle że mi się wydaje że to zwykłe kaszaki są,fakt że jeden spory.Po czytaniu forumowych historii jednak zmobilizuję się do lekarza po skierowanie i pousuwam co trzbea,bo wybieram się od 5 lat i zawsze coś, |
abigail
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-02-03, 10:25 Temat: nerwiako-włókniaki choroba recklinghausena |
zapisz się na wizytę u prof.Rutkowskeigo,albo napisz choc malia do niego,sama niczego nie wymyślisz. |
|