1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: DRP z przerzutami. Jakie rokowania? |
Terlewa
Odpowiedzi: 89
Wyświetleń: 23968
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-29, 07:45 Temat: DRP z przerzutami. Jakie rokowania? |
Przyjmijcie kondolencje... :: |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-09, 16:00 Temat: DRP z przerzutami. Jakie rokowania? |
Bardzo dobrze, że macie skierowanie na neurologię, bez problemów, bez skierowania, bez czekania sami zrobią badania, TK lub MRI, włączą odpowiednie leki i będzie lepiej.
Serdecznie pozdrawiam |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-08, 13:53 Temat: DRP z przerzutami. Jakie rokowania? |
Nie chcę Cię martwić, ale w DRP u Męża w ciągu 10 dni ilość guzów zwiększyła się trzykrotnie.
Zaczęło się od zmiany nastrojów, krzyków, nieprzyjemny w stosunku do innych, zwłaszcza do mnie, bezsenność, ciągle poddenerwowany... pierwszy atak padaczki... po dwóch tygodniach zmarł, ale nie miał szansy na naświetlania mózgu, wcześniej już wykorzystał maksymalną dawkę naświetlań.
Wiem, że nie tak łatwo o skierowanie na badania i termin, ale jak powiesz lekarzowi o zachowaniu, na pewno zdecyduje o badaniu, a może to przejaw nerwicy? oby tak było...
Korzystacie z opieki Hospicjum? może potrzebny psycholog?
Hospicjum na pewno bardzo Wam pomoże.
Serdeczne uściski przesyłam |
Terlewa
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-08, 13:14 Temat: DRP z przerzutami. Jakie rokowania? |
Niezbędne będzie chyba TK głowy, dokładniejszy rezonans MRI.
Serdecznie pozdrawiam |
|
|