1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi przewodowy potrójnie ujemny |
Ptaszenio
Odpowiedzi: 361
Wyświetleń: 137401
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-09-26, 14:38 Temat: Rak piersi przewodowy potrójnie ujemny |
Iwona napisał/a: | W przypadku gdyby okazało się,że masz przed sobą mało życia z uwagi na przerzuty to po co Ci wycinanie jajników? |
Akos, słusznie myślisz, mam nadzieję, że tę konsultację masz u onkologa gdyby się okazało, że będziesz operowana - pamiętaj, mnóstwo kobiet żyje bez jajników i naprawdę nie wszystkie przechodzą to bardzo ciężko. |
Ptaszenio
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-09-26, 11:09 Temat: Rak piersi przewodowy potrójnie ujemny |
A ja myślę, że powinnaś to wziąć pod uwagę. |
Ptaszenio
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-06-16, 20:59 Temat: Rak piersi przewodowy potrójnie ujemny |
Akos,
właśnie pomyślałam, co można fajnego zrobić za takie pieniądze, lista jest długa Richelieu ma 100% racji i jak zwykle wyraża swoje zdanie z wielką klasą.
Chociaż to tylko Twoja decyzja, czy rekonstrukcja jest dla Ciebie ważna i nie sposób się w takie postanowienia wtrącać. Cokolwiek zdecydujesz - powodzenia Myślę, że konsultacja u dr. Witwickiego nie jest złym pomysłem, to wirtuoz, ale także "znawca dusz", zawsze podpowiada mądrze i z wyczuciem. |
|
|