1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Drobnokomorkowy rak - kolejna wojna |
JaInka
Odpowiedzi: 102
Wyświetleń: 33355
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-03-17, 14:05 Temat: Drobnokomorkowy rak - kolejna wojna |
Z dużym współczuciem |
Temat: Drobnokomorkowy rak - kolejna wojna |
JaInka
Odpowiedzi: 102
Wyświetleń: 33355
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-02-02, 20:07 Temat: Drobnokomorkowy rak - kolejna wojna |
harieta napisał/a: | jest strasznie humorzasty, ciagle ma jakies zlosliwe uwagi pod adresem innych... usmiecham sie i nic nie mowie, ale boli to strasznie. |
Słuchaj, ja tak miałam po dexamethazonie. Starałam się trzymać kontrolę, ale nie dawało rady. W końcu udało mi się zdefiniować problem: ze kiedy jestem wyjątkowo wredna i złośliwa, to tym bardziej potrzebuję życzliwości bliskich, bo gdyby oni odpowiedzieli mi tym samym, to weszłabym w spiralę nie do odkręcenia. I mąż, i dorosły syn to zrozumieli - za to jestem im bardzo wdzięczna.
Więc przyjmij do wiadomości, ze sterydy tak działają. Dlatego nie licz na uprzejmość pana z siłowni, ale przy ojcu bierz poprawkę, że on sam nie musi rozumieć, co się dzieje i tym bardziej być przerażonym. Może pogadaj z nim o działaniu leków, o chorobie, o tym, że chcecie jak najlepiej...
Trzymaj się cieplutko |
|
|