1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 2
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak nosogardła z przerzutami do węzłów chłonnych
Iza-55

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 7015

PostDział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi   Wysłany: 2015-11-08, 19:43   Temat: Rak nosogardła z przerzutami do węzłów chłonnych
Ktoś tu kiedyś napisał, że na temat "przypadku" Gazdy powstanie praca naukowa. Wcale nie zdziwiłabym się gdyby naprawdę taka powstała. Wątek Gazdy to nie tylko sporo informacji ale także nadzieja, że z rakiem nosogardła można wygrać.
Powodzenia!
  Temat: Rak nosogardła z przerzutami do węzłów chłonnych
Iza-55

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 7015

PostDział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi   Wysłany: 2015-11-07, 19:46   Temat: Rak nosogardła z przerzutami do węzłów chłonnych
Popieram słowa seby65310 i meteora. Poczytaj mój wątek i meteora. Po przeczytaniu wątku meteora myślę, że leczenie u niego było prowadzone wzorowo, oby tak było wszędzie: wykonanie potrzebnych badań i właściwy kierunek leczenia. Moja siostra zaś leczyła tam wznowę raka nosogardła. Metodą leczenia było naświetlanie Cyberknife.
Bobstar1981 Wy jesteście z północy kraju. Porozmawiaj z teściową, czy chciałaby jeździć tak daleko, aż do Gliwic. Bo chociaż tak chwalimy Gliwice to oprócz samego leczenia trzeba będzie jeździć też na każdą kontrolę. Oprócz Gliwic to słyszałam, że w Poznaniu też są dobrzy lekarze od radioterapii, no i mają też cyberknife. A może ktoś leczył się w CO w Szczecinie?
To jest pierwsze leczenie i warto wziąć to pod rozwagę. Przy pierwszym leczeniu lekarze opierają się na jakichś standardach i ponoć wszędzie leczy się tak samo. Dopiero kiedy nowotwór daje wznowę takich standardów już nie ma. Decyduje konsylium lekarzy.
Mam jednak nadzieję, że u Twojej teściowej leczenie doprowadzi do wyzdrowienia i nie trzeba będzie szukać dalszej pomocy. Pozdrawiam serdecznie Iza-55.

P.s. do meteor - czy mógłbyś w swoim wątku (lub do mnie na priv) napisać co działo się z Tobą przez te kilkanaście miesięcy, jesteś tu z nami, więc mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze? Pozdrawiam

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron