Autor |
Wiadomość |
Temat: obertas - komentarze |
Basia
Odpowiedzi: 244
Wyświetleń: 95512
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2015-10-01, 19:09 Temat: obertas - komentarze |
I warto zawsze mieć nadzieje mimo wszystkich przeciwności i pomimo tego ze nazywają nadzieje matka glupich |
Basia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2015-09-26, 19:13 Temat: obertas - komentarze |
|
Basia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2015-09-25, 20:35 Temat: obertas - komentarze |
Dla Niej-
Tam po drugiej stronie
Kolejny piszesz wiersz
Wesoly gdy swieci slonce
Smutny gdy pada deszcz
Pisalas o niebie
Owija mnie szczelnie
I unosi od spodu
Teraz Ty jestes zrolem
Mojego koloru |
Basia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2015-09-21, 22:29 Temat: obertas - komentarze |
"Dopóki ziemia kręci sie
Dopóki jest tak czy siak
Panie ofiaruj każdemu z nas
Czego mu w życiu brak...."
Zdjecia piękne, bardzo piękne-
Zauważyłam jednak , ze brakuje na nich.. ( z wyjątkiem dwóch zdjeć-gdzie pojawiają sie dyskretnie i sa raczej dodatkiem..) ..... ludzi..................
................................
Mimo to jest wielka przyjemnością oglądać je w samotności- to pięknie uchwycone kawalki życia |
Basia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2015-09-17, 08:14 Temat: obertas - komentarze |
Szerokiej drogi Kochany Poeto,
aby życie zamieniło Ci sie w te piękne jesienne złoto/ czerwono/ brązowe barwy które opisałeś
i namalowało Ci jeszcze piękniejsze!! i to jak najprędzej!
Ps.
Tak atrakcyjnej duszy towarzystwa (w Twojej szanownej osobie) dawno nie widziałam jak na tym zlocie-
Ta dusza towarzystwa jest rowniez uosobieniem i wzorcem polskiego gentlemana,do którego pięt angielski gentleman nawet nie dorasta-
kobiety teraz powinny wiedzieć przy jakim typie mężczyzny mogą poczuć sie "zaopiekowane" tak po staropolsku( a pewnie wiele z nas tak by chciało..)
No to dostałyśmy namiastkę w Zegiestowie( może nie po równo- ostatnia z nas znacznie więcej- he..)
Pozdrowienia i uściski-
Obertas- dziękuje Ci za to ze jesteś! |
Basia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2015-08-25, 23:12 Temat: obertas - komentarze |
Smierc jest czescia zycia.
Ale nie Twojego.
Jej.
Twoje zycie jest tylko Twoje. Ciezko jest ruszyc do przodu jesli sie tego nie widzi.
Chociaz... Wydaje sie , ze jakas czesc Ciebie juz to wie od dawna..
Moze warto ja dopuscic do glosu?
[ Dodano: 2015-08-26, 00:35 ]
Ps
Jasne , ze Feniks ma zabukowane miejsce!😊 |
|