Autor |
Wiadomość |
Temat: roman1130 - komentarze |
Anelia
Odpowiedzi: 2243
Wyświetleń: 406609
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-01-01, 19:49 Temat: roman1130 - komentarze |
Boże kochany siedzę i wyję ...
Od wczoraj biorę się za napisanie kilku słów, lecz tak ciężko jest pożegnać Naszego Przyjaciela ...
Brak mi słów, by wyrazić to co czuję od momentu kiedy przeczytałam tą smutną wiadomość.
Czytam, czytam łzy się leją i dalej nie mogę w to uwierzyć ...
Przyjacielu, odszedłeś lecz nie bez walki, każdy dzień był walką o każdą sekundę życia.
Walczyłeś tak dzielnie a my wspieraliśmy. Odszedłeś a my cierpimy ...
Wypełniłeś to forum całym sobą, teraz pozostała pustka niemożliwa do wypełnienia.
Mieliśmy w planach spotkać się raz jeszcze nie udało się tutaj ale kiedyś się spotkamy, na zlocie w niebie
Łączę wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny i przyjaciół Romka.
Łączę się z Waszym cierpieniem, bólem, rozpaczą ...
Na zawsze pozostaniesz w Naszej pamięci ...
Jesteś Nam Aniołem, tam, wysoko w niebie.
Do zobaczenia PRZYJACIELU ...
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-12-15, 13:52 Temat: roman1130 - komentarze |
A ja niecierpliwie czekam za kolejnym wpisem
Pozdrawiam |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-12-11, 23:05 Temat: roman1130 - komentarze |
Zoja 62 napisał/a: | Romek.....super, że napisałeś! |
a no właśnie, też się cieszę, że napisałeś!
Nigdy bym nie pomyślała, że kilka zdań od praktycznie obcej osoby może wywołać u mnie AŻ taaaaaki uśmiech
Romek chciałbyś mnie teraz widzieć
Dziś cały dzień mi czegoś brakowało, teraz wiem czego a raczej kogo
Ściskam Romuś i mam nadzieję, że rehabilitacja w jakimś stopniu pomoże odzyskać siły !
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-12-09, 22:06 Temat: roman1130 - komentarze |
Romku jakże chciałabym Ciebie teraz przytulić. Ot tak po prostu ...
W takich sytuacjach często nie wiem co napisać.
Nie powiem , że będzie dobrze , bo nikt tego nie wie i choć rzeczywistość pokazała Nam wiele to ciągle mam nadzieję, że to tylko przejściowe osłabienie. Tego bardzo bym chciała i tego Ci życzę.
I podpisuję się pod każdym postem powyżej oraz cieszę się, że mogę doliczyć się do tego grona osób, które miały możliwość poznać Ciebie osobiście. Tych chwil nikt mi nie odbierze ... ciągle mam nadzieję, na kolejne spotkanie ... ot takie moje ciche życzenie świąteczne
Nie wymagaj od siebie zbyt dużo a i może siły z czasem powrócą.
To, że wymagasz od siebie troszkę więcej niżeli możesz zrobić z całą pewnością wpływa na zmęczenie psychiczne oraz fizyczne ...
Doskonale rozumiem, że wtedy masz dość ...
Choć ostatnio mało piszę to i tak cały czas myślami i modlitwą jestem przy Tobie. Każdego dnia.
Jesteś WIELKI !
Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie ...
CAŁUJĘ |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-11-27, 21:25 Temat: roman1130 - komentarze |
roman1130 napisał/a: | Myślę, że poczekam jeszcze trochę, ale zwlekać też nie mogę zbyt długo, zwłaszcza, że moje siły chyba maleją zamiast wzrastać, |
A no właśnie Romku, ja myślę, że nie ma co zwlekać ...
Organizm potrzebuje przecież niezbędnych składników odżywczych a jak je dostarczyć skoro nie można normalnie jeść
Wiem, że łatwo się mówi ale skoro istnieje metoda odżywiania się w inny sposób to chyba warto jednak z tego skorzystać. To może tylko pomóc. Zaszkodzić raczej nie zaszkodzi a istnieje szansa, że wzmocni organizm.
Więcej moich przemyśleń na PW
Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-23, 20:36 Temat: roman1130 - komentarze |
Cierpliwie czekamy
Romku przesyłam moc uścisków i serdecznie pozdrawiam |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-10, 22:19 Temat: roman1130 - komentarze |
Romek cieszę się, że lepsze samopoczucie powolutku wraca. Na takie wieści czekaliśmy. Oby tak dalej! Teraz pozostaje mieć nadzieję, że badania to potwierdzą.
Pozdrawiam |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-02, 21:13 Temat: roman1130 - komentarze |
DumSpiro-Spero napisał/a: | Tandem majkelek i absenteeism
"Przyjaciele są jak ciche anioły ... "
|
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-01, 20:28 Temat: roman1130 - komentarze |
Witaj Romku
No to miałeś fajny prezent
Ale mnie zaskoczyłeś tym, że Majkelek wraz z żoną Ciebie odwiedził
Myślę, że nie tylko mnie zaskoczyłeś ...
WIELKI ukłon w stronę Majkelka
Od początku czułam, że to człowiek bardzo ciepły, wartościowy i pomocny temu forum co było widać po założonych przez Niego tematach oraz ilości osób jakie do Nich i do siebie przyciągnął. Szkoda tylko, że przez niepotrzebne wymiany zupełnie bezpodstawnych zdań w owych tematach zrobiło się tak cicho ... dobra ! Było-minęło. Lekcja do przemyślenia.
Mam głęboką nadzieję, że Twój post da do myślenia (oby!) niektórym osobą, że ze zbyt szybką oceną drugiego człowieka mogą się bardzo pomylić
Romku cieszę się, że powoli wracasz do formy a za jutrzejszy dzień
Działaj ! A kiedy przychodzą te cięższe dni po wlewach nie wymagaj od siebie zbyt wiele, odpoczywaj tyle ile potrzebuje organizm.
Znalazłam taki cytat:
"Odpocznij. Pole, które odpoczęło daje obfite plony"
Rzymski poeta, Publius Ovidius Naso
Tak więc ...
Pozdrawiam.
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-09-27, 22:59 Temat: roman1130 - komentarze |
Cześć Romek
Ostatnio troszkę mniej udzielam się na forum ale to wcale nie znaczy, że do Ciebie i innych nie zaglądam, robię to niemal każdego dnia ...
Wraz z Wami mam nadzieję, że leczenie przyniesie oczekiwany efekt
Cieszę się, że korzystasz z pomocy specjalisty (chodzi mi między innymi o psychiatrę)
Nie ukrywam, że jestem ciekawa jak dany lek na Ciebie działa?
Bo z tego co pamiętam to i w mojej apteczce jest praktycznie całe opakowanie leku.
Po pierwszej dawce czułam się okropnie ale ponoć na oczekiwany efekt trzeba właśnie te 4 tyg czekać ja nie czekałam, poprosiłam o zmianę.
Od jakiegoś czasu mam inny antydepresant ale ... dawkę trzeba było zwiększyć- niestety i to niewiele daje, bo od czasu do czasu wracam do tego z czego tak bardzo chciałam zrezygnować (Afobam)
Czyli w najbliższym czasie zamierzam ponownie odwiedzić psychiatrę ....
Cóż, na każdego działa co innego i często potrzeba zmian aby trafić w odpowiedni lek.
Mam nadzieję, że u Ciebie Citobax się sprawdzi
Życzę Ci z całego serca aby organizm szybciutko się zregenerował!
I chciałabym jeszcze podpisać się pod poprzedniczkami
My tutaj na Ciebie poczekamy
Ciągle wracająca myślami do chwil ze spotkania ściskam Ciebie równie mocno (choć wirtualnie) oraz cieplutko pozdrawiam
P.S. Korzystając z okazji chciałabym również pozdrowić wszystkich forumowych przyjaciół |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-25, 09:29 Temat: roman1130 - komentarze |
Cześć Romek
A mnie się Ciebie fajnie czyta. Myślę, że oprócz mnie jest wiele osób, które tak stwierdzą!
C.d. nastąpi a teraz ... niby nie chciałam ale chcę !
Muszę zareagować, bo koleżanka jeszcze wpadnie Nam w nerwicę z której ciężko będzie ją wyciągnąć ...
Wątki kciukowe chyba są od tego, czy się mylę ?
Tak bardzo śmiecimy ?
Lub czy osoba chora musi pisać tylko o chorobie ? Czy taka osoba nie chce mieć normalnego życia bez myślenia o chorobie choćby wirtualnie ? Off !
jo_a, bez obrazy ale kiedy poczułam , że ze mną coś nie tak, że nie umiem nad sobą panować - udałam się do specjalisty z prośbą o pomoc
I wszystko idzie w dobrym kierunku Może warto się nad tym zastanowić ?
iwka3219 napisał/a: | "Kiedy ktoś mnie po pijaku obrzyga w autobusie, to nie jest obraza. To jest obrzydliwość.... |
O! O!
P.S. odpowiedziała jedna z kółka różańcowego Bez odbioru!
Romku a ja Ciebie i tak kocham
Pozdrawiam wszystkich |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-22, 19:09 Temat: roman1130 - komentarze |
Musiałam użyć tyle emotek, bo tak bardzo cieszę się z dzisiejszych wieści (proszę nasze dobre duszyczki o przymrużenie oka ale jakby co to jestem gotowa poddać się karze )
Roman nawet sobie nie wyobrażasz jak się cieszę! Moja radość jest tak ogromna, że nie jestem w stanie tego opisać słowami.
Pisząc ten post uśmiech mam od ucha do ucha
Wiedziałam, że będzie poprawa! Nie dopuszczałam do siebie ani przez chwilkę innej opcji!
Ło Matko ...nawet nie wiem co pisać
No cieszę się !
Romek |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-21, 08:13 Temat: roman1130 - komentarze |
Witaj Romku!
Dziś najważniejsze aby kciuki były zaciśnięte i tak też czynimy
Niech dobre myśli tylu Ludzi wpłyną na Ciebie korzystnie
Czekamy na Twój powrót ...
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-17, 08:21 Temat: roman1130 - komentarze |
Romku po przeczytaniu nie wiem co napisać ...
Wzruszenie ścisnęło w gardle
Piękne słowa dziękuję ...
Miłego piątku życzę |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-14, 21:14 Temat: roman1130 - komentarze |
roman1130 napisał/a: | ..czyli Agnieszka była ostatnią osobą, którą łaskotałem tą męską ozdobą (podobno wątpliwą, ale o gustach się nie dyskutuje) |
eee tam, było fajnie Sama sobie zazdroszczę
Wiem też, że nie byłam ostatnią osobą, bo przecież prędzej czy później wąsiska odrosną.
Przypuszczam też, że do braku zarostu zdążysz się na tyle przyzwyczaić, że jak tylko pojawi się nowy to go usuniesz sam
Młodniejesz nam Romku
Najważniejsze teraz aby wynik TK głowy pokazał, że naświetlanie miało sens
Zresztą ja już teraz wiem, że miało sens Będzie dobrze.
Romeczku, byłam w "Leonardo" podpytać o płytę.
Okazało się, że muzyka towarzysząca Nam tamtego wieczoru nie była puszczana z płyty Ale dostałam informację skąd
A więc w internecie istnieje coś takiego jak RMF LOVE
(czasami włączają RMF 70s lub RMF 80s)
Ale akurat na taką muzykę trzeba trafić, bo nie każdego dnia jest to samo.
Jak widać lepiej trafić nie mogliśmy
Przypuszczam, że tylko w weekendy są takie klimaty
Buziakuje |
|