Autor |
Wiadomość |
Temat: choroba mojej mamy |
Anelia
Odpowiedzi: 110
Wyświetleń: 45634
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-27, 19:22 Temat: choroba mojej mamy |
Bblondi, to już 3 miesiące ? Jak ten czas szybko leci
Bblondi,
Pozdrawiam. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-04, 14:28 Temat: choroba mojej mamy |
Nic mądrzejszego nie napiszę , mogę podpisać się pod wspaniałymisłowami czkawka, Ewelina Żurek, niki, Dziewczyny, pięknie to wszystko napisałyście ! |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-31, 19:15 Temat: choroba mojej mamy |
Bblondi,
Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-28, 11:29 Temat: choroba mojej mamy |
Bblondi, tak bardzo mi przykro
Przyjmij moje wyrazy współczucia
Oczywiście pomodlę się za duszę mamusi ...
I za Ciebie również...
Wieczny odpoczynek racz Zmarłej dać Panie .... |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-18, 22:15 Temat: choroba mojej mamy |
Bblondi, Bblondi napisał/a: | Zawsze podkreślałam - moja mama to bardzo skromna osoba - nie była wyjątkowa dla świata - ale dla mnie - dla naszych bliskich jest wyjątkowa. Jedyna. |
Jejku jakie proste a zarazem piękne i bogate słowa
i popłakałam się zamiast pomóc.... co oznacza, że czuję Twój ból
Bblondi, trzymaj się dziewczyno, jesteś wspaniałą córką!
Bblondi napisał/a: | Posiedzę tu sobie i na ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha,to ten ktoś nigdy nie znika, tylko siedzi gdzieś i czeka na ciebie. |
|
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-18, 21:51 Temat: choroba mojej mamy |
Bblondi, mi również bardzo przykro .
Nie wiem co mogłabym Ci napisać aby choć troszkę pomóc. A bardzo bym tego chciała.
Mogę Ci tylko napisać, że wiem przez co przechodzisz, bo i ja przez to przechodziłam
Bblondi napisał/a: | Moja mama dzisiaj pytała mnie jak to jeszcze długo potrwa - co ja mam jej w takiej chwili powiedzieć?? To okrutne! starszne!niesprawiedliwe! Powiedziałam nie wiem mamusiu. |
I powiedziałaś prawdę mamusi. Tego nikt nie wie.
Bblondi,
Jedyne co mogę zrobić to pomodlę się również za Twoją mamusię.
Boże kochany Bblondi, życzę Ci aby mama mniej cierpiała i abyście miały jeszcze troszkę czasu ... |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-18, 17:35 Temat: choroba mojej mamy |
Bblondi, Co u Ciebie ? Jak mama ? |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-05-09, 18:23 Temat: choroba mojej mamy |
Bblondi, Co tam u Was? Jak mama się czuje ? Mam nadzieję,że u Was wszystko ok ! Mama miała już zrobione TK ?
Pozdrawiam. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-04-14, 19:14 Temat: choroba mojej mamy |
Bblondi, Witaj! Ja również życzę Wam aby taki stan mamy trwał długo i aby chemia pomogła! Kiedy macie zaplanowane TK? |
|