Autor |
Wiadomość |
Temat: Gonia - komentarze |
Anelia
Odpowiedzi: 439
Wyświetleń: 91303
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-12-04, 23:06 Temat: Gonia - komentarze |
Gonia ...
na fb cisza, a dobrze wiesz, że czekam, więc może tutaj uda mi się Ciebie złapać i to właśnie TU popiszemy ?
W sumie od tego miejsca wszystko się zaczęło, prawda ?
Małgoś, ciągle i pomimo wszystko staram się być życzliwa, CIERPLIWA ale cierpliwość pomału się kończy, a cisza z Twojej strony zaczęła mi, delikatnie mówiąc, sprawiać przykrość. Czy ja milczałam ? Czy długo czekałaś na moją reakcję ?
Nie chciałam w Twoim wątku pisać ale ja już nie wiem jak mam do Ciebie dotrzeć. Byłaś przecież w podobnej sytuacji.
Mam pisać dalej ? Czy może zakończymy to wreszcie jakoś polubownie ?
Pozdrawiam.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-12-06, 09:24 ]
Post zostaje bez cenzury z usilną sugestią ze strony Moderacji Forum,
by ewentualna dalsza rozmowa na ten temat była kontynuowana prywatnie, poza forum.
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-11-16, 23:30 Temat: Gonia - komentarze |
Nie wiem czy do mnie było skierowanie to pytanie ale...
nie przypominam sobie abym TU palce wkładała
Gonia, fajnie, że jesteś.
P.S. Małgoś, mała rada na przyszłość. Asia nie lubi jak się do niej zwracamy pieszczotliwie. ...Wiesz, lepiej dmuchać na zimnie |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-16, 20:44 Temat: Gonia - komentarze |
Ech Gosieńko, to już rok ...
Doskonale pamiętam telefon od Ciebie i tą przykrą rozmowę
Pomodlę się za tatusia a Ciebie proszę o zapalenie znicza ...
Trzymaj się siostra ... |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-26, 20:22 Temat: Gonia - komentarze |
Gonia,
Czekam na Ciebie na fb ... |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-25, 21:28 Temat: Gonia - komentarze |
Pozdrawiam Ciebie Małgoś. |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-07, 23:09 Temat: Gonia - komentarze |
Małgosiu życzę zdrowych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkanocnych dla Ciebie , dla mamy i dla Twojego synka |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-05, 23:14 Temat: Gonia - komentarze |
Gonia napisał/a: | dlatego przyszli do mnie we snie..dac znac ze spotkali sie....kocham Cie Siostra!!! |
Piękny miałaś ten sen Goniu.
Ja Ciebie też kocham siostrzyczko |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-05, 21:30 Temat: Gonia - komentarze |
Gonia, kochana
Właśnie przed chwileczką czytałam mój post od początku, przeczytałam do pewnego momentu i .... przestałam, bo dalej nie mogłam. Wspomnienia. Siedzę teraz zalana łzami
Mieliśmy poznać się latem, my i Nasi tatusiowie, pamiętasz te Nasze wspólne plany ?
Nie udało się ale mam nadzieję, że dla Naszych tatulków Nam się jeszcze uda.
Proszę Goniu ode mnie też zapal tatusiowi znacz. Pamiętam.
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-27, 15:08 Temat: Gonia - komentarze |
Gonia,
Pozdrawiam Cię serdecznie (zabiegana kobitko ) |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-02-13, 19:25 Temat: Gonia - komentarze |
Gonia napisał/a: | Bylam dzis u Ciebie..jakos tak dziwnie mi tam bylo..jakbys wogole tam nie byl..postawilam swiatelko,pomodlilam sie.. |
Ja za każdym razem czuję to samo ... jakby tato tam nie był ...
Gonia, |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-02-10, 00:01 Temat: Gonia - komentarze |
Goniu, kochana Ty moja siostrzyczko
Sto lat ... sto lat ...
Z okazji Twego Święta życzę Ci:
Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach
Były kryształowe łzy szczęścia
Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy
Nie zakryły ciężkie chmury smutku
Aby płatki róż wyścielały drogę twego przeznaczenia
A szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem twych dni.
Wdzięczność jaką czuję
nie umiem wyrazić w wierszu,
lecz za Twą przyjaźń dziękuję,
bo ona jest w mym sercu.
Goniu
Małgosiu kochana wszystkiego najlepszego
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-12, 23:01 Temat: Gonia - komentarze |
Gonia, kochana
Ja też często odwiedzam tatkę. Już nie robię tego co dzień ale co drugi dzień.
Kilka dni temu u Nas też strasznie padało a ja byłam przy grobie taty i w tym ulewnym deszczu myłam pomnik - jakby to coś dało czasami kiedy wracam do domu zastanawiam się nad takimi zachowaniami z mojej strony ale czuję taką potrzebę i nic na to nie poradzę. Cmentarz smutne miejsce jednak mnie bardzo tam ciągnie, tam leży najważniejsza osoba dla mnie
Goniu ... ja też bym chciała cofnąć czas BARDZO ... |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-31, 00:32 Temat: Gonia - komentarze |
Małgoś , siostrzyczko moja
Na rok 2012 chciałabym Ci życzyć wszystkiego dobrego DUŻO zdrówka dla Ciebie, mamy i synka, więcej uśmiechu, dużo miłości ! Aby Twe najskrytsze marzenia zawsze się spełniały !
Trzymaj się kochana |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-23, 19:02 Temat: Gonia - komentarze |
Gonia, kochana Ty moja, wiem jakie te święta będą trudne dla Nas ale życzę Tobie, Twojemu synkowi, Twojej mamci i Grześkowi aby te święta mimo wszystko były spokojne i przepełnione miłością aby mimo wszystko pojawił się uśmiech na Waszych twarzach aby zbliżający się Nowy rok był lepszy od obecnego.
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-18, 23:46 Temat: Gonia - komentarze |
Siostrzyczko moja kochana pięknie to napisałaś |
|