Po dwóch latach znowu niestety tu jestem, a to z powodu choroby mojej żony ,teraz rozpoznanie jest takie:c34.8 guz płuca lewego. Hist pat: rak anaplastyczny drobnokomórkowy. Przewlekła obturacyjna choroba płuc.
Skierowanie na chemoterapię, czy ktoś mógłby powiedzieć mi więcej o tej chorobie, rokowaniach, przeżyciu, proszę
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2013-11-26, 19:30 ] Masz już swój wątek - nie ma potrzeby zakładać nowego.
Wątki scalone.
Muszę to chyba zeskanować, bo przepisywać się nie odważę nie chciałbym się pomylić. Jeszcze nie bardzo wiem jak to zrobić, ale na pewno rano dojdę do tego.
Dzięki za odpowiedz
Dzisiaj żona została przyjęta do szpitala, lekarz zlecił 6 cykli o ile dobrze zrozumiałem, potem o ile zajdzie potrzeba radioterapie, w każdym razie w górę serca !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum