W dniu dzisiejszym, dwie dyżurki wykwalifikowanych specjalistów chirurgii onkologicznej wraz ze swoim przełożonym, ordynatorem oddziału chirurgii w Dolnośląskim Centrum Onkologii we Wrocławiu przy Placu Hirshfelda, złożyli wypowiedzenie z pracy. Jest to smutna prawda grupy lekarzy którzy zostali skrzywdzeni i oszukani przez dyrekcję.
Nie bądź obojętny, Pacjencie czy Lekarzu, zajrzyj za kulisy szpitala i zobacz co się tam dzieje!
Napisz coś więcej bo ja leczę ojca we Wrocławiu. W przypadku braku możliwości wykonania operacji przewidziana była radioterapia. Myślę że właśnie na Hirszfelda ( mój tato leczony jest w DCCHP). A z informacji w necie można niewiele wyczytać - napisz proszę czy mam się rozglądać za innym ośrodkiem świadczącym tego typu leczenie?
Na razie to początek afery, odchodzą specjaliści oddziału chirurgii 1, więc pozostanie chirurgia 2 dr. Forgacza, współtwórcy rozpadu chirurgii 1 oraz innych przeogromnych zmian w DCO.
Nie znam historii DCO więc nie za bardzo mogę się w tym temacie wypowiadać natomiast jeżeli tam faktycznie źle się dzieje to jak zwykle ucierpią pacjenci. W tym wszystkim to jest najsmutniejsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum