Nie wiem czy to dobre miejsce (w razie co prosze o przesuniecie), ale chcialabym oddac Megace, dodam ze napoczete, dalam mamie kilka razy z 240 ml, mysle ze zostalo okolo 200 ml.
Mam tez do oddania paczke pampersow (Seni - M) + kilka luzem.
Odbior najchetniej w Pruszkowie k/Warszawy.
Tak tak, mialam taki zamiar, ale przyznam ze samej mi ciezko a maz ciagle zajety.
Ale tak zrobie jesli nie uda mi sie oddac nikomu potrzebujacemu, bede mogla wtedy oddac tez inne leki.
napewno jest jakieś PCK w Twojej miejscowości, musisz posprawdzac na stronie, może w jakimś kościele ?
Ja zanosze do zaprzyjaznionej siostry zakonnej ona juz wie komu sie najbardziej przyda
Hej dziewczyny :-)
Z tego co wiem, w hospicjum nie mogą przyjmować żadnych leków. Nie wiem jak z pampersami - być może, jeżeli nie zostały rozpakowane. Tak jest przynajmniej u nas.
Ubrania na bank można oddać do Caritasu. Myśmy tak zrobili i przyjęli bardzo chętnie. Niektóre hospicja przyjmują, niektóre nie. U nas przyjmują a tam potrzeby są duże więc myślę, że oddanie leków do hospicjum jest dobrym rozwiązaniem.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum