Mam pytanko odnośnie szpitala Royal Marsden w Londynie specjalizującym się w mięsakach??? Czy ktoś z Państwa ma jakieś doświadczenia???, był leczony ? lub leczy najbliższą osobę????
Sprawa jest taka pacjent leczony jest w centrum onkologii w Warszawie , lekarze nie podejmują się zrobić operacji, guz jest w okolicach miednicy i cały czas rośnie, brzuch jest już w tym momencie jest bardzo duży
Witaj.
Ja rowniez staralam sie o miejsce w Royal, ale skonczylo sie na pierwszym telefonie, poniewaz udalo mi sie dostac do The Christie w Manchester, europejska klinika, gdzie mam blizej. tam maja sarcoma clinic, wspanialych doswiadczonych lekarzy, bylam tam operowana i jestem pod stala kontrola.Jak tylko zaczyna sie cos ze mna dziac od razu dzwonie i z miejsca jestem przyjmowana, naprawde szczerze polecam ten szpital, kochanych lekarzy i caly personel jest naprawde na 6!!!
Mialam usuwany guz zaotrzewnowy w miesniu, a wlasciwie wyciety prawie caly lewy miesien brzucha i zrobiona rekonstrukcje miesnia, o ktorej w pl pewnie nawet nie slyszano i gdzie nie mogli mi pomoc!!!
Wiec moze warto tam sprobowac, druga klinika specjalizujaca sie w miesakach jest klinika w Oswestry, nie bylam tam, ale oni ze soba wspolpracuja.
Pozdrawiam. Karina
Mój przyjaciel jest już po operacji wycięcia dużego guza ale teraz martwię się o wznowy który w tym typie nowotworu się pojawiają
proszę powiedz mi jaką chemię teraz otrzymujesz???? żeby wstrzymać rośnięcie guza
Jak byś mogła podaj mi namiary na ten szpital i jak jest z finansowaniem leczenia w tym szpitalu
Pozdrawiam cieplutko
Dorota
[ Dodano: 2013-01-26, 18:25 ]
Karino
Dziękuję bardzo za informację
proszę powiedz mi jaką chemię teraz otrzymujesz???? żeby wstrzymać rośnięcie guza
Jak byś mogła podaj mi namiary na ten szpital i jak jest z finansowaniem leczenia w tym szpitalu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum