Jerzyku myślę, że tygrysy najbardziej lubią wolność, swobodę, piękno otaczającej je natury i oraz spędzanie czasu w gronie dobrych, zaufanych przyjaciół. Czy utrafiłam choć troszeczkę?
Szatan nie kogut.Już 500km zrobiłem.Wymyśliłem sobie nową pracę jak na początek jest dochodowa.Fakt miałem zaplecze więc obyło się bez inwestycji ale żyć trzeba.Kwity w zusie złożone zostanę wezwany celem autopsji przez niedorzecznika i nu zajcu pagadi.Bawię się świetnie-od dawna mi tak życie nie smakowało.
O tak "yee" . Kochamy, kochamy . Stwierdziłeś, że już dawno życie ci tak nie smakowało - cieszy mnie to . Tylko prawdziwi twardziele mogą tak powiedzieć.
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
To oczywiste że Cię kochamy Jerzyka o tak wspaniałym poczuciu humoru, sympatii do wszystkich żyjątek na tej ziemi ( z ludzmi włącznie) i pozytywnym podejściu do świata, nie da się nie kochać. Jerzyku ja przy Tobie młody i niedoświadczony osesek jestem i daleeeeko mi do Twojej mądrości życiowej, ale jeśli moje posty choć troszkę lubisz, to jestem bardzo szczęśliwa że choć tak mogę Cię nieco rozweselić Pozdrawiam Cię i dziękuję ( sam wiesz za co )
[ Dodano: 2010-08-08, 09:55 ]
Odrasta mi ofutrzenie piska-najlepiej centralnie pod nosem Adolf.Kazałem zwracać się do mnie Mein fuhrer.Może nie do końca dobrze napisałem ale naprawdę świetnie się bawie
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
No nie - OFUTRZENIE PISKA Prawie się posikałam ze śmiechu. Jerzyku, jesteś mistrzem w wymyślaniu jakże oryginalnych określeń na zwykłe rzeczy. Od razu inaczej człowiek na to patrzy. Mam nadzieję, że twoje ofutrzenie będzie bujne i będziesz z niego bardzo zadowolony. Apropos - masz zamiar zapuścić ofutrzenie, czy raczej będziesz je golił ?
Kuria całe życie nosiłem brodę.Widać na wczesnych foto.Clinac v1 załatwił sprawę mojego zarostu i tyle.Ja się naprawdę bawię.
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Jerzozwierzu dziękuję Ci, za to, że tutaj jesteś z nami. Doceniam nie tylko Twoje poczucie humoru, ale to, że z taką łatwością potrafisz wyrażać swoje uczucia. I przypominaj nam ciągle o tym jak bardzo smakuje życie, takie codzienne. Myślę, że wielu ludziom dodajesz otuchy, nie tylko piszącym tutaj, ale i czytającym. Czasami z niedowierzaniem patrzę na liczby odsłon poszczególnych wątków. Tak wiele ludzi szuka pomocy na tym forum.
Dzięki Tobie, Mamanel, zoi, yogii czy DSS również otrzymałam tutaj wsparcie i wogóle wdzięczna jestem za każde dobre słowo, czy wysłana buźkę.
Pozdrawiam i dziękuję
Tylko prawdziwi twardziele mogą tak powiedzieć Jąk zobaczysz brązową sciane coż raz nie dobiegłem.Taki ze mnie bohater...
Jerzyku drogi, nie ty pierwszy i nie ostatni . Przyznam się, że mnie też się to zdarzyło . A z racji mojej przyjaciółki padaczki dość często mam tego typu, że tak powiem przypadki .
[ Dodano: 2010-08-10, 20:39 ]
Tylko nie mów nikomu, bo się wstydzę .
[ Dodano: 2010-08-10, 21:19 ]
Ale jesteśmy w grze wolałbym nie trafić do tej gry ale już jestem...
Majn firer, jako że jesteś osobą zakręconą (bo ja jestem proszę pani na zakręcie), spodziewam się, że znajdziesz właściwe określenie dla rasy chart afgański (bo miamik i oszczarki - cudo!) Pozdrawiam - za(c)hartowana od lat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum