Uff,nareszcie w domu.O 11 z kawałkiem ruszyłem z Warmii by być w Wieliszewie ok.16.30.Około 5 godzin ale wizyta u bardzo fajnego radioterapeuty,tomografia i wreszcie pierwsze naświetlanie.Tempo niewiarygodne jak na polską służbę zdrowia.Muszę się uszczypnąć bo może to sen.A jutro ustawienie przez bardzo dobrego lekarza działań przeciwbólowych.Powiem tak.Magda jest warta tyle złota ile waży,a nawet wielokrotnie więcej.
Tempo niewiarygodne jak na polską służbę zdrowia.Muszę się uszczypnąć bo może to sen.A jutro ustawienie przez bardzo dobrego lekarza działań przeciwbólowych
Bardzo się ciesze że leczenie wdrożone, widać cuda u nas się zdarzają dzięki naszej DumSpiro-Spero
Pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez Moderatora: DumSpiro-Spero: 2013-06-19, 09:50 ] Nie, nie - w Wieliszewie nie było konieczności interwencji - to ośrodek sam w sobie bardzo dobry i pomocy udzielono natychmiast.
Oj tam DSS,wychodz jak najczesciej .Przed szereg tez.Czuje sie znacznie lepiej.Znacznie mniejboli.I spie.Wiecej pozniej bo marnie mi idzie na tablecie.Sprawilem sobie na nie dawne urodziny.Aco,mam byc gorszy od malolatow?Naumiem sie. Jak nie dziś to jutro. A DSS jest boska. O kurcze można do niego gadać a on sam pisze. Ale fajna zabawka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum