Fraszko , widziałam Twoje zdjęcie z wakacji. Wyglądasz bardzo dobrze. Dalej piękna i masz piękne wyniki badania dzisiaj. To Twój dzień Fraszko. Cieszysz się, a my wszyscy razem z Tobą.
Droga fraszko!!!!!
Bardzo się cieszę, że Twój wynik usg wskazuje na znaczną poprawę. Śledzę twój wątek odkąd tu jestem i bardzo Ci dopinguję a dzisiaj odważyłem się o tym napisać. Możesz być pewna, że za każdym razem, kiedy będziesz miała badania, wizyty u lekarza czy chemioterapię będę ściskał kciuki tak mocno jak tylko się da i wspominał Cię w każdej modlitwie. Pozdrawiam gorąco.
Oczywiście!!!!
Złapiemy jeszcze Bożenkę i poplotkujemy:)
Teraz 6 sierpnia mam chemię. Tak po tygodniu dojdę do siebie i wtedy możemy się umówić:))))
Cmoczki i pozdrawiam:)
Właśnie przeczytałam wiadomość w merytorycznym. Bardzo się cieszę. Świetna wiadomość.
Buziaki Fraszko i bardzo chłodne pozdrowienia, bo u mnie straszny upał (u Ciebie pewnie też)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum