Mi to by sie raczej przydala nowa glowa niz kapcie ;p Musze nabrac sil i checi zeby mi sie chcialo ciupac, bo aktualnie to nie moge nic zbytnio zrobic, bo nie moge zebrac do tego mysli. Hoduje sobie pajaczki i nawet je zaniedbalem ostatnio troche, taka mam jakas niemoc na wszystko. A zawsze tak swietnie byly oporzadzone ehhh... Niby sie nudze, a ta niemoc trwa. Powiedzcie mi, ze to tylko tak na te pierwsze dni po tej terapi? Tak?
_________________ (...)"My mamy czas, my mamy czas, a tylko raz nie bedzie jutra.."
Oczywiście że tak... po miesiącu od zakończenia leczenia będzie już znacznie lepiej. Ja w 3 miesiące "po" pojechałem do Chorwacji i sam prowadziłem całą drogę... A z innej beczki... Zamiast wyrywać odnóża pajączkom, może lepiej zacznij wyrywać dziewczyny przez net?
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Wiolcia? :D hehe Wydaje mi sie niestety, ze jednak za wczesnie zeby myslec o jakiejkolwiek pannie. Chociaz tyle mam atutow, prawda? Szczegolnie jeden heh...
_________________ (...)"My mamy czas, my mamy czas, a tylko raz nie bedzie jutra.."
Dostosujemy? To ile ma byc tych herbat? Ja jestem z Jaworzna. Ty? Wy? ;p Ale ostatnio mam problemy ze snem i cale noce nie spie. Pozniej w dzien odsypiam. Musze sobie z tym jakos poradzic, zeby chociaz troche w miare normalnie funkcjonowac.
Gazda napisał/a:
Pfff...
????
Twoje twierdzenie o rekordzie zaawansowania choroby jest raczej nieuprawnione
Prosze, blagam.. Nie nazywaj tego rekordem heh.. Czyli wychodzi na to, ze jest ktos, kto mial wiekszy stopien, no dobra niech bedzie przeciez nie bede sie licytowal, nie o to mi chodzilo. W najblizszym czasie postaram sie w glownym watku dodac wyniki badan. Najpierw mi wybadali, ze mam Lymphoepithelioma - like carcinoma po czym wynik byl niejednoznaczny i faktycznie okazalo sie, ze mam cos innego..
[ Dodano: 2014-01-04, 22:04 ]
Antek napisał/a:
Tam gdzie Ci wygodnie, dostosujemy się :-)
Aaa dostosujemy.. Ze ja i Ty, no teraz zrozumialem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum