Stosowanie soku ,,NONI" w trakcie chemioterapii PE
Witam i pozdrawiam mam rozpoznanie C 34.9 Rak niedrobnokomórkowy lewego płuca nieoperacyjny w trakcie chemioterapii 2 PE BAC guza lewego płuca : Callulae carcinomatosae - carcinoma nonmicrocellulare jutro jadę na ocenę i kwalifikację dodalszej chemioterapii. Podczas pobierania chemii zażywam 3 x dziennie po 30 ml pire z noni. Ostatnio dowiedziałem się ,że zażywając te pire z noni odżywiam komórki rakowe i osłabiam działanie chemii. Mam 60 lat choruję na cukrzycę t. 2 oraz nadciśnienie tętnicze. Będę wdzięczny za udzielenie odpowiedzi. P.S. proszę powiedzieć czy mogę zażywać witaminy (jakie) oraz w jakiej ilości.
osobiście mam sceptyczny stosunek do cudownych leków na raka
prawdą jest że nie powinno się zażywać żadnych leków i witamin bez porozumienia z lekarzem szczególnie podczas chemii,dlatego zapytaj lekarza co możesz brać
ściskam serdecznie
Nie wiem, czy sok Noni osłabia działanie chemii, ale na pewno jest zupełnie niepotrzebnym wydatkiem, który w niczym nie pomaga.
Przyjmowanie witamin skonsultowałabym z lekarzem prowadzącym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum