1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: guz płuca prawego-Adeno ca. |
zufed
Odpowiedzi: 824
Wyświetleń: 269491
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-13, 12:37 Temat: guz płuca prawego-Adeno ca. |
Jusiu kochana mocno Cie teraz przytulam, tak bardzo mi przykro...
To w jaki sposób napisałaś te parę słów o swoim Tatusiu było pięknym wyrazem Twojej miłości.
Jesteśmy z Tobą |
zufed
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-12-28, 20:20 Temat: guz płuca prawego-Adeno ca. |
Jusia kochana jesteś wielkim szczęściem dla Taty. Bądź przy nim dalej, chłoń każdą chwile.
Jesteś wspaniałą córką.
Trzymaj się. Jestem z Tobą
|
zufed
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-12-27, 20:26 Temat: guz płuca prawego-Adeno ca. |
jusia może masz racje z tymi receptami, bo u Was chodzi o wypisanie plastrów po raz pierwszy.u mnie to są kolejne recepty.
tak jak pisze cleo- jesteś dzielna i robisz dla niego bardzo dużo- jesteś z nim a tego mu najbardziej potrzeba.
trzymaj się kochana |
zufed
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-12-27, 18:13 Temat: guz płuca prawego-Adeno ca. |
jusia napisał/a: |
Niestety musimy czekać do jutra,bo pomoc doraźna nie może takich leków przypisywać,bo to różowa recepta.
|
jusia, ja stosuję plastry Transtec i nie są wypisywane na różowej recepcie, ani jak dostałam receptę w poradni leczenia bólu anie teraz, kiedy recepty daje mi lekarz rodzinny.zaznaczone jest tylko "P" na recepcie, jako choroba przewlekła, żebym nie musiała płacić.
ściskam Was mocno, dzielna jesteś <uscisk> |
|
|