1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Bezskuteczna walka z bólem |
zufed
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 16246
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2010-07-25, 20:11 Temat: Bezskuteczna walka z bólem |
ancor, spróbuj, skorzystaj z informacji, które podałyśmy CI bo warto. Warto dla Mamy, która nie może cierpieć!
Jeśli masz wątpliwości odnośnie poradnie leczenia bólu- sama jestem pod opieką takiej poradni. Przyjmują tam lekarze specjalizujący się w leczeniu bólu, znający dobrze leki, ich kombinacje. Na pewno dobiorą odpowiednie leczenie dla Mamy uwzględniając jej stan ogólny.
Czasem dopasowanie leków trwa troszkę, ale warto.Warto dla dla Mamy.
agni- być może jest nie aktualny, dzięki za zwrócenie uwagi.Adres brała poprostu z internetu i stąd ta pomyłka,dzięki
pozdrawiam
zuza |
Temat: Bezskuteczna walka z bólem |
zufed
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 16246
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2010-07-24, 11:06 Temat: Bezskuteczna walka z bólem |
ancor, hospicjum domowe swoją opiekę roztacza nad chorymi przebywającymi w domu.
Praktycznie wygląda to tak, że macie zapewnioną opiekę lekarska i pielęgniarską kilka razy w tygodniu i za każdym razem jak się coś dzieje, zawsze można zadzwonić do swojego lekarza w razie konieczności i zapytać co Cię nurtuje w danej chwili.
Generalnie to Ty będziesz zajmować się Mamą a lekarz i pielęgniarka stanowią wsparcie. Jak coś się dzieje- dzwonisz i przyjeżdżają.
Znalazłam trzy adresy Hospicjów w Szczecinie, nie wiem czy te dwa są domowe, trzeci adres na pewno:
Hospicjum Pallottinum św. Jana Ewangelisty
ul. Pokoju 77
71-740 Szczecin
tel. (091) 428-25-09, 421-50-00
e-mail: dyr@hospicjum-szczecin.pl
www.hospicjum-szczecin.pl/
Stowarzyszenie Hospicjum Królowej Apostołów
ul. Zawadzkiego 162/7
70-111 Szczecin
tel.(091) 439-09-14
Hospicjum Domowe
Piłsudskiego 40/42