1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak pęcherza moczowego |
yxvzrv
Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 38203
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2013-02-09, 11:04 Temat: Rak pęcherza moczowego |
dzieki kaja. niestety twojego meila nie odebralem. dostep do neta mam mocno ograniczony poniewaz bardzo czesto i dlugo jestem poza domem. dlatego zagladam na forum bardzo rzadko. z workiem rowniez da sie zyc. jeden z moich sasiadow zyje ze stomia juz 25lat i cieszy sie zyciem. wierze ze z twoim mezem wszystko bedzie oki, a dolegliwosci wkrotce mina. 3mam kciuki i pozdrawiam. |
Temat: Rak pęcherza moczowego |
yxvzrv
Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 38203
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2013-02-08, 18:19 Temat: Rak pęcherza moczowego |
kaja1 napisał/a: | To dopiero 3 dni po wyjęciu cewnika, więc jest ciężko. |
kaja1 glowa do gory. osobiscie jestem prawie 2lata po cystoprostektomi i ciagle zyje. normalnie funkcjonuje zawodowo i generalnie mam sie calkiem dobrze. do tego pije co chce i kiedy chce. no moze juz nie w takich ilosciach jak kiedys musialem jednak rzucic palenie. pierwszy miesiac bedzie dla pacjenta ciezki ale tylko psychicznie. z czasem panowanie nad moczem wroci w ciagu dnia calkowicie. czas leczy rany wiec w miare jego uplywu do wszystkiego sie przyzwyczaji. nie zamartwiaj sie na wyrost tylko zyj normalnie jak dotad. trzymam kciuki i pozdrawiam. |
|
|