1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znaleziono 1 wynik
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak jelita grubego z przerzutami...
tam-tam-taram

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 14467

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2014-09-21, 12:41   Temat: Rak jelita grubego z przerzutami...
wisniowa,

przede wszystkim nie pisz wszystkiego jednym ciagiem: zle sie ciebie czyta. Rob odstepy i akapity, tak, aby bylo przejrzyscie.

Cytat:
Nie mam na chwilę obecną zadnych badan bo cala dokumentacja została u Pani onkolog,

Kazdy chory, bez wyjatku, ma prawo do swojej dokumentacji medycznej. Nie ma dyskusji.

Podajesz bardzo ogolne informacje, bez jakichkolwiek wynikow, wiec mozna ci odpowiedziec bardzo ogolnie rowniez.

Cytat:
czy przerzuty do kosci to juz koniec ?

Mysle, ze sama intuicyjnie czujesz, ze jest zle. Niestety, przy takim zaawansowaniu procesu nowotworowego, przy kolejnych wznowach raka rokowania nie sa pomyslne. Bardzo mi przykro.

Ale! Pamietaj, ze twojej mamy nic nie musi bolec. Sa na to leki i specjalista z Poradni Leczenia Bolu bedzie wiedzial, co zrobic. Pamietaj o tym.

Cytat:
Byliśmy u Pani onkolog ale nas deliaktnie mowiac zbyla, mama czeka prawie miesiac na miejsce w szpitalu a ja nie wiem co robic, do kogo sie zwrocic o pomoc... czy szukac chirurga o ile to cokolwiek da, czy szukac innego onkologa ktory sie nia zajmie, czy jest jakakolwiek szansa ?

Beznadziejny ten onkolog - szukaj innego, ktory sie wami zajmie. Co z onkologiem, ktory wczesniej leczyl mame? Poza tym, wydaje mi sie niedopuszczalne, zeby w tak powaznym stanie choroby, w jakim jest twoja mama, czekac miesiac na przyjecie do szpitala!
Macie zawsze prawo do zmiany lekarza i nie ogladaj sie na nic, zaufaj swojej intuicji.

Co do reszty - nie da sie nic wiecej powiedziec bez jakichkolwiek wynikow.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron