1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak lewego fałdu głosowego |
tam-tam-taram
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 8800
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-07-29, 14:54 Temat: Rak lewego fałdu głosowego |
szinu,
Cytat: | Nie ma mowy o interliniach między wierszami, w żadnych normach pisowni. |
Jedna inne zasady obowiazuja jak sie pisze w zeszycie, a troche inne na forum internetowym, gdzie aby zadbac o przejrzystosc w wypowiedzi same akapity nie wystarcza. Trzeba zrobic odstepy, zwlaszcza, kiedy zawiera sie istotne informacje.
Cytat: | Wpisując "może" podałem moją wątpliwość. |
Jezeli poddajesz cos w watpliwosc, stawiaj znaki zapytania. Zdanie, konczace sie kropka, jest stwierdzeniem a nie pytaniem. |
Temat: Rak lewego fałdu głosowego |
tam-tam-taram
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 8800
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-07-29, 11:24 Temat: Rak lewego fałdu głosowego |
szinu,
rob odstepy i nie pisz wszystkiego jednym ciagiem - fatalnie sie to czyta. Szanuj czytajacych.
Na tym forum jest bardzo czesto mowa o przeRZutach - jak mozna do tej pory pisac ''przezuty''?
Cytat: | 1. Czy tata nie powinien przejść operacji całkowitego usunięcia krtani? Radioterapia może spowodować rozrost nowotworu i potencjalne przeżuty. |
Na podstawie czego wysnules takie wnioski? Podaj zrodlo.
Skoro wg. ciebie radioterapia powoduje rozrost nowotworu, po co sie ja stosuje?
Cytat: | Jakie jest rokowanie w takiej sytuacji. |
Rokowan nie okresla sie tylko na podstawie wypisu ze szpitala. Za malo podajesz danych, aby cokolwiek wiecej powiedziec. |
|
|