1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
syja
Odpowiedzi: 193
Wyświetleń: 56710
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-12-13, 20:58 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
witaj
przeczytałam Twój wątek, pół roku temu wycięto mi czerniaka, który okazał się wczesną formą tzw. in-situ. Mam wątek na tym forum. A piszę do Ciebie, żeby Ci powiedzieć, że leczę się w Irlandii, mieszkam tu od 5 lat i z papierami miałam te same kłopoty co Ty. Żadnego wyniku nie dostałam do ręki. Lekarz się na mnie obraził, jak poprosiłam o wynik pierwszego cięcia. Ale zrobił kopię. Po docinku czekałam 3 miesiące na jakiś papier i dostałam go dopiero jak zaczełam wydzwanić wszędzie, do lekarza GP, do chirurga i do dermatologa. Tak więc nie zastanawiaj się czy można dostać papier, muszą ci go wydać, ale jak widzisz musisz się upomnieć.
I trzymaj sią bardzo mocno. Nieraz przyjdzie chwila zwątpienia, ale nie wolno się poddać. Walcz, jeżeli nie dla siebie , to dla swoich malutkich Skarbów. Pamiętaj, że po ciężkiej nocy przychodzi słońce.
Wiem co mówię. Jak dowiedziałam się, żę mam czerniaka kazałam się nauczyć mężowi wszystkich pinów i obsługi kont, na wypadek mojej śmierci.
Trzeba się nauczyć z żyć z tym "g..." a to zajmie trochę czasu. Trzymam za Ciebie kciuki. |
|
|