1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 2
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: RAK ŻOŁĄDKA
sprinter

Odpowiedzi: 76
Wyświetleń: 49795

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2012-02-07, 16:19   Temat: RAK ŻOŁĄDKA
Myślę, że jeśli masz zastrzeżenia, co do opieki na oddziale, powinnaś koniecznie porozmawiać z ordynatorem.
Powtórzę za Gabi, wczesna rehabilitacja, ruch to wszystko jest bardzo ważne dla zdrowia pacjenta. Sama pamiętam, że pierwsze kroki robiłam w towarzystwie rehabilitanta. Ćwiczyłam oddychanie przy pomocy specjalnego urządzenia, które otrzymałam jeszcze przed operacją.
Pisałam o tym w swoim wątku, ale jeszcze raz podkreślę – jestem bardzo zadowolona z opieki lekarzy i pielęgniarek na oddziale IOM w WCO w Poznaniu. Życzyłabym każdemu, kto znajdzie się w podobnej sytuacji, aby miał tak profesjonalną opiekę.
Rozumiem, że jesteś rozgoryczona i masz poczucie bezradności. Wiem, że zrobiłabyś wszystko aby ulżyć mamie w trudnych dla niej chwilach. Dlatego, podziel się jak najszybciej swoimi uwagami odnośnie opieki z ordynatorem. Napisz czy przyniosło to jakiś wymierny efekt.
Pozdrawiam.
  Temat: RAK ŻOŁĄDKA
sprinter

Odpowiedzi: 76
Wyświetleń: 49795

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2012-01-29, 14:34   Temat: RAK ŻOŁĄDKA
Witaj s122,
Przypuszczam, że Twoja mama jest już w szpitalu i trwają przygotowania do operacji. Jeśli dobrze pamiętam,to wyznaczono termin na 30 stycznia. Wiem, że to trudne chwile, dla niej, ale również dla wszystkich, którzy ja kochają. Strach jest nieodłącznym elementem choroby, ale chciałaby, abyś powiedziała mamie, że można i trzeba go pokonać. Pierwsze dni po zabiegu są trudne, ale na pewno lekarze zadbają, aby nie cierpiała z powodu bólu.
Życzę z całego serca, aby Twoja mama bez problemów przeszła pomyślnie zabieg. Napisz w wolnej chwili co słychać ? Jaki jest stan mamy oraz co powiedział lekarz po operacji.
Pozdrawiam.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron