1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 2
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: czy to kolejny rak w rodzinie??!!
spike40

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 7648

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-28, 22:39   Temat: czy to kolejny rak w rodzinie??!!
A MOŻE TO NIE RAK TYLKO SARKOIDOZA....???
  Temat: czy to kolejny rak w rodzinie??!!
spike40

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 7648

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-28, 10:57   Temat: czy to kolejny rak w rodzinie??!!
witam, znacie mnie z przypadku mojej mamy nowotwór płuc - GUZ SZCZYTU......
Dziś dowiedziałam się od bratowej że od sierpnia ma skierowanie do pulmonologa ze względu na - podano kod R91
W opisie Serce i aorta w normie Poszerzona i zagęszczona prawa wnęka - wskazana diagnostyka. Niewielki okołostawowy zanik kostny. Nadżerek nie spostrzeżono.
Prześwietlenie robiono w związku z podejrzeniem gośćca.
Bratowa mieszka z dwójką dzieci i moją mamą - chorą na raka. Po całej sprawie z ojcem - opisałam na poprzednim wątku mój brat zostawił ją i odszedł. Nie mamy z nim kontaktu. Martwię się bardzo bo gdyby jeszcze ona zachorowała ... to nie wiem co zrobię. Ona ma dwoje małych dzieci 8 i 3 lata Brat ma I gr inwalidzką - niedowidzi, zanik nerwów wzrokowych w każdej chwili może stracić wzrok no i nie interesuje się nimi, mamy bardzo rzadki kontakt niebezpośredni z nim, ja mam 3 swoich dzieci mieszkam w innej miejscowości , mamą opiekuję się na dojazdy - od dziś hospicjum domowe. Czy ten opis może świadczyć o czymś poważnym?
Zapisałam ją do pulmonologa na Płocką ale dopiero na 14 XII Czy jest się o co martwić ?
Czy to jakieś fatum ?

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron