1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi przewodowy naciekający z przerzutem do węzł. chł. |
sonia21
Odpowiedzi: 106
Wyświetleń: 51763
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-03-07, 19:51 Temat: Rak piersi przewodowy naciekający z przerzutem do węzł. chł. |
Witaj anna53
ja co trzy miesiące mam wizytę u onkologa regularnie badania krwi jest ich 14 np. markery morfologia , próby wątrobowe i wiele innych . Raz na rok mammografia i z wynikiem do chirurga onkologa , który operował mnie , co pół roku chodzę do radioterapeuty , który mnie naświetlał , i wtedy robi usg piersi , miałam robione badanie PET-CT czy nie ma odległych przerzutów . W środę właśnie jadę do radioterapeuty , a w czwartek do Gliwic na badania genetyczne .
Pozdrawiam cieplutko
[ Dodano: 2011-03-07, 19:53 ]
a cha PET-CT był robiony w Kielcach w CO . |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-03-05, 22:04 Temat: Rak piersi przewodowy naciekający z przerzutem do węzł. chł. |
Witaj anna53
co do Twoich wątpliwości to chyba zależy od lekarza . Ja mam usuniętego tylko guza i dwa węzły i mam spać cały czas z klockiem , ręka odpoczywa i jest lepszy przepływ chłonki mnie tak zalecił mój chirurg .
Pozdrawiam cieplutko |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-21, 21:18 Temat: Rak piersi przewodowy naciekający z przerzutem do węzł. chł. |
Witaj anna
ja w poniedziałek będę u swojej Pani onkolog to zapytam , jeszcze nie robiłam tego badania dopiero dostałam termin i czekam , to co pisałam to powiedział reumatolog z tego co piszesz to wynika , że onkolodzy podchodzą do tego tematu inaczej
pozdrawiam cieplutko
[ Dodano: 2011-01-21, 21:19 ]
dzięki za informację |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-20, 21:48 Temat: Rak piersi przewodowy naciekający z przerzutem do węzł. chł. |
Witaj anna
postanowiłam napisać na Twoim wątku dlatego , że Richelieu zaraz go przeniesie a obiecałam że będę grzeczna
więc z tym EMG to jest tak , przynajmniej mnie tak powiedział lekarz reumatolog ,że EMG to jest tak jak EKG tylko nadgarstków , że mogę to zrobić , natomiast każda rehabilitacja z prądami odpada bo jest to nie bezpieczne , tyle wiem
pozdrawiam cieplutko |
|
|