1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
soja
Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 53401
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-08-08, 22:55 Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
Padrone - wyrazy współczucia. Niech twój tatuś spoczywa w spokoju (*). |
soja
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-07-28, 16:59 Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
Padrone, nazwa tego syropu w buteleczkach to Ferrum Lek. Postacie : 50mg żelaza(III)/5ml, syrop 100 ml . Mama piła ten syropek. Jest on jednak na receptę, a nie jak pisałam bez. Nie wiem jak u twojego taty wyglądałyby efekty, ale mojej mamie ten lek poprawiał krew. |
soja
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-07-27, 21:45 Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
Padrone, zeby poprawić trochę wyniki morfologii są przecież różne preparaty. W aptece bez recepty można kupić żelazo w takich małych plastikowych buteleczkach do picia. Jest bardzo stężone i z tego co wiem najlepsze z tych dostępnych bez recepty ( niestety nazwy nie pamiętam, ale jak wytłumaczysz o co chodzi to napewno w aptece będą wiedzieć ). Moja mama podczas chemii dostawała specjalne zastrzyki na pobudzenie pracy szpiku ( kolejna nazwa której nie pamiętam ). Lekarze doskonale wiedzą o jaki preparat chodzi, więc zapytaj dlaczego tata ich nie dostaje. Trzymam kciuki za twojego tatę. |
|
|