1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
sarenka
Odpowiedzi: 258
Wyświetleń: 77269
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-19, 22:39 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Już odpowiadam-jeśli mnie udałoby się przyjechać,to podobnie jak Roman zgłoszę się w "ostatniej chwili".Bedzie miejsce,to dobrze,nie moja strata.Sprawa ma się tak,iż od lipca do około 15 wrzesnia bede w UK u córki pomagac Jej w opiece nad dwoma wnukami-2,5 roku i tym ,który w lipcu przyjdzie na świat.Kombinuję,żeby prosto z Bornemouth samolotem polecieć do Krakowa.Pozdrowienia dla Joasi i pozostałych forumowiczów |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-16, 21:37 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Czy ja też mogłabym przyjechać,gdyby to było nie wcześniej jak 14 września? |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-15, 21:49 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
asia77 napisał/a: | pozdrawiam Cię | - ja Ciebie również pozdrawiam.Bardzo się staram,ale niekiedy dopadają mnie stare nawyki byłej belfrowej,więc wybacz proszę ,jeśli moja wypowiedz zbyt "ostra"była |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-15, 21:28 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
asia77-myślę,że jednak strzeliłaś focha! Masz konkretne propozycje - miejsce wraz z info o lokalizacji,ilości miejsc,cenie itp.,to je przedstaw.Piszesz,ze pracujesz czy pracowałaś w Biurze Podróży-to chyba wiesz o co mi chodzi.Ja też mieszkam w ładnym miejscu,ale dla chętnych uczestników zlotu taka informacja nic nie wniesie,bo nie jestem w stanie niczego zaproponować.
Gazda zawsze świetnie wszystko organizuje.Oprócz tego,że jest życzliwy i chętny do przyjęcia forumowiczów,to jest profesjonalistą w tym co robi.
Gazdo - myślę,że jednak u Ciebie w Żegiestowie będzie najlepiej |
|
|