1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 4
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
sarenka

Odpowiedzi: 258
Wyświetleń: 77269

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-19, 22:39   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Już odpowiadam-jeśli mnie udałoby się przyjechać,to podobnie jak Roman zgłoszę się w "ostatniej chwili".Bedzie miejsce,to dobrze,nie moja strata.Sprawa ma się tak,iż od lipca do około 15 wrzesnia bede w UK u córki pomagac Jej w opiece nad dwoma wnukami-2,5 roku i tym ,który w lipcu przyjdzie na świat.Kombinuję,żeby prosto z Bornemouth samolotem polecieć do Krakowa.Pozdrowienia dla Joasi i pozostałych forumowiczów :)
sarenka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-16, 21:37   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Czy ja też mogłabym przyjechać,gdyby to było nie wcześniej jak 14 września?
sarenka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-15, 21:49   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
asia77 napisał/a:
pozdrawiam Cię
- ja Ciebie również pozdrawiam.Bardzo się staram,ale niekiedy dopadają mnie stare nawyki byłej belfrowej,więc wybacz proszę ,jeśli moja wypowiedz zbyt "ostra"była ::thnx::
sarenka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-15, 21:28   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
asia77-myślę,że jednak strzeliłaś focha! Masz konkretne propozycje - miejsce wraz z info o lokalizacji,ilości miejsc,cenie itp.,to je przedstaw.Piszesz,ze pracujesz czy pracowałaś w Biurze Podróży-to chyba wiesz o co mi chodzi.Ja też mieszkam w ładnym miejscu,ale dla chętnych uczestników zlotu taka informacja nic nie wniesie,bo nie jestem w stanie niczego zaproponować.
Gazda zawsze świetnie wszystko organizuje.Oprócz tego,że jest życzliwy i chętny do przyjęcia forumowiczów,to jest profesjonalistą w tym co robi.
Gazdo - myślę,że jednak u Ciebie w Żegiestowie będzie najlepiej :) |buziaki|

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron