Autor |
Wiadomość |
Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
sarenka
Odpowiedzi: 436
Wyświetleń: 126676
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-14, 17:34 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Gazda napisał/a: | Jakieś sugestie nieśmiałe padły, coby następny raz zlecieć się we wrześniu... I tutaj rodzi się pytanie. Czy u mnie, czy gdzieś indziej, i w który wrześniowy weekend? | -jak czytam wypowiedzi uczestników zlotu,to myślę,że tylko u Ciebie Gazdo.Sądzę,że w innym miejscu,to już nie byłaby ta atmosfera,ten klimat.
Gdyby tak jeszcze po 15 wrzesnia,to i ja bym się pisała na zlot |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-10, 13:49 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Cytat: | pozdrawiam Cie bardzo serdecznie i dziękuję za ciepłe słowa. | -ja o Tobie często ciepło myślę i bardzo się cieszę,że Krzysiu Cię wpiera.I Jego Żona.
A do Gazdy jedz.Widzisz jak szybko Ci odpisał! Tarnowianka napisał/a: | bardzo kiepsko to wygląda. | - to,nic.Na pewno będzie lepiej,tylko potrzeba czasu. |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-10, 13:26 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Tarnowianka napisał/a: | Witaj Basiu, gospodarz nie odpowiedział więc nie będę w ostatniej chwili mieszać. | -oj Elu! Gazda nie odpisuje bo pewnie pracuje,ma gości.I absolutnie nie wyobrażam sobie,abyś Ty przybywając na kilka godzin,czy nawet cały dzień miała w czymś mącić.Słuchaj Basi!Ja nie jadę,więc możesz powiedzieć,że nie mam prawa głosu w tym temacie,ale Gazda dał się już na tyle dobrze poznać,iż wiem,że mam rację
Elu daj sobie chwilę odpoczynku i radości!Należy się Tobie .Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-09, 00:14 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
[ Dodano: 2012-05-08, 20:43 ]
- ja mam dwa miejsca z Tarnowa (po wizycie u naszej Forumowiczki), w czwartek w godzinach popołudniowych do Żegiestowa[/quote] - pozdrów Forumowiczkę bardzo serdecznie ode mnie,Sarenki |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-03-11, 16:31 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Na zlot nie dam rady przyjechać,albowiem w tym samym czasie mój Brat bedzie wypoczywał w swoich ukochanych Bieszczadach.Co roku tam jezdzi,nawet jak był po operacjach czy naświetlaniach.Jedzie do GOPRówki na trzy tyg.,a ja Mu wtedy domu pilnuję.Ja też zawsze co roku jade w góry,ale do Zakopanego-ze względu na komunikację PKSu,teraz wybiorę się w pażdzierniku i może do Żegiestowa bym przyjechałą,ale sama,bez męża.Na jakieś 2 tyg.Jako zwykła wczasowiczka.Tyle,że ja zawsze poza sezonem.Tłum mnie męczy,ja lubię chodzić po górach,ale czy tam sa szlaki odpowiednie dla "starszej młodzieży"? |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-03-11, 15:03 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
A jak dostać się do DW z Krakowa?Myślę o pociągu i PKSie? |
|